Α.Βαλτάς για ελλείψεις φαρμάκων: Η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε αυτούς που κερδοσκοπούν”
27 Ιανουαρίου 2020
Ν. Μηταράκης: «Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε ως Υπουργείο θα στοχεύει στον περιορισμό των ροών και τη μείωση των επιπτώσεων στις τοπικές κοινωνίες»
27 Ιανουαρίου 2020

Μαρία Κομνηνάκα για προσφυγικό: “Άμεσος απεγκλωβισμός καμία εμπιστοσύνη σε κυβέρνηση, Περιφερειάρχη και Δημάρχους”

Μοιράσου το άρθρο:

Στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Αιγαίου, η βουλευτής Νομού Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα. Σχολιάζοντας την στάση της Κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων τόνισε, ότι ο λαός της Λέσβου θα πρέπει να μην έχει καμία εμπιστοσύνη μετά και τον αποκλεισμό των φορέων της αυτοδιοίκησης και των βουλευτών από την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. “Υπάρχουν πράγματα που δεν ειπώθηκαν στην ώρα τους. Αυτή η προσπάθεια να συναντιούνται σε κλειστές πόρτες και αντιφατικές δηλώσεις μας κάνει να πιστεύουμε ότι άλλα συζητιούνται και άλλα λένε στο κόσμο. Δεν θα πρέπει να δείχνουμε καμία εμπιστοσύνη στην στάση της Κυβέρνησης, ούτε στον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους. Καλούμε τον λεσβιακό λαό να μην απογοητεύεται και να βάζει μπροστά το αίτημα του απεγκλωβισμού, να κλείσουν συνολικά τα hot spots, καμία νέα δομή στο νησί, να μεταφέρονται σε κέντρα φιλοξενίας στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Ευρώπη.

Η κα Κομνηνάκα αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, τους οποίους και κάλεσε να συμμετέχουν στο Παναγροτικό Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στη Μυτιλήνη.

 

Μοιράσου το άρθρο: