Να ανακοινωθούν και στη Λήμνο τα οργανικά κενά αναλυτικά ανά ειδικότητα ζητά η ΕΛΜΕ
14 Αυγούστου 2019
Συνελλήφθη 24χρονος Παλαιστίνιος για διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών
14 Αυγούστου 2019

Με Καλογήρου και Γαληνό συναντήθηκε ο Αγιασώτης Υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής

Μοιράσου το άρθρο:

Στη Λέσβο βρίσκεται από το πρωί ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος επισκέφτηκε στρατιωτικές μονάδες του νησιού και στη συνέχεια συναντήθηκε με την ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και ακολούθως με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Το απόγευμα θα μεταβεί στην παναγιά την Πέτρα ενώ αύριο θα βρίσκεται στη γενέτειρα του στην Αγιάσο για την εορτή της κοίμησης της Θεοτόκου.

 

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Λέσβου αναφέρει: Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, με τον συμπατριώτη μας Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον οποίο συνόδευε ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος κ. Χρήστος Πουλιανίτης.

Ο Δήμαρχος, εκφράζοντας τα ειλικρινή συναισθήματα των κατοίκων της Λέσβου, που νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι, συνεχάρη θερμά τον κ. Στεφανή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του, κάτι για το οποίο δήλωσε απολύτως βέβαιος, αφού είναι άριστος γνώστης όλων των θεμάτων. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για την σημαντική και πολλαπλή βοήθεια του στον τόπο, επισημαίνοντας ότι, η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Στρατό στο ακριτικό μας νησί είναι γόνιμη και αποτελεσματική.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι κ. Στεφανής και Γαληνός, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας.

Αμέσως μετά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γαληνό για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία, επισημαίνοντας την καλή και αποδοτική συνεργασία και ευχαριστώντας τον για ο,τι έχει κάνει για τον τόπο του επέδωσε τον θυρεό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Ο Δήμαρχος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για την ευγενική αυτή χειρονομία, του χάρισε αναμνηστικά δώρα.

Μοιράσου το άρθρο: