Εγκατάλειψε το θύμα του ασυνείδητος οδηγός στη Μυτιλήνη
7 Φεβρουαρίου 2019
3 δήμους ζήτησε από τον ΓΓ του Υπ Εσωτερικών ο Χ. Αθανασίου- Αντίδραση και από το ΠΟΤΑΜΙ Λέσβου
7 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλες συναυλίες και διαγωνισμός ποίησης στις εκδηλώσεις για τον Μυτιληνιό Άγιο Βαλεντίνο

Μοιράσου το άρθρο:

Αύριο ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μυτιληνιού Αγίου Βαλεντίνου. Από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Αστυρακάκη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μεγάλες συναυλίες με τον Γιάννη Κότσιρα ,τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και ντόπιους εξαιρετικούς μουσουργούς αλλά και διαγωνισμό ποίησης.

Αύριο Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30., μουσική συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια του νησιού «Ταξίδι στη Λέσβο» με τον  Κώστα Καλδέλη «Δυτικά απ’ το Αϊβαλί» και τον γνωστό μουσικό Παναγιώτη Βέργο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τα χορευτικά σχήματα του νησιού , όσο και για τους λοιπούς συμπολίτες μας.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνη στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου. Η είσοδος θα είναι χωρίς αντίτιμο αλλά με προσκλήσεις που θα διατίθενται στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 10:00-14:00.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30 θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί ποιήματος και τραγουδιού. Στις κριτικές επιτροπές θα μετέχουν οι κύριοι : Παρασκευαϊδης Παναγιώτης, Αλεξέλης Παναγιώτης, Πατίλας Δημήτρης, Συρέλλης Τάκης, Βερβενιώτης Νίκος, Ανδρεάτος Γεράσιμος, Τραγουδιστής, Μπαρμπάτης Παναγής Μαέστρος, Ελένη Δάβου καθηγήτρια μουσικής- Σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Αντώνης Κορωναίος Τενόρος της Λυρικής Σκηνής, Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιός. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους συντοπίτες μας.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης στις 20:30 με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο , Μπαρμπάτης Παναγής Μαέστρο, Ελένη Δάβου Σοπράνο, Αντώνης Κορωναίος Τενόρο, Μάκης Ψαραδέλλης τραγουδοποιό. Οι προσκλήσεις που διατίθενται είναι χωρίς αντίτιμο και οι έχοντες πρόσκληση θα εισέρχονται ελεύθερα εντός του Δημοτικού θεάτρου. Η αντιδημαρχία Πολιτισμού χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο των προσκλήσεων αφού δυστυχώς ο χώρος του Δημοτικού θεάτρου δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη όλων των συμπολιτών μας να παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες συναυλίες

 

 

Μοιράσου το άρθρο: