ΚΚΕ Λήμνου “Η επόμενη μέρα θα βρει και νέες δυνάμεις στο δρόμο της αντεπίθεσης”
8 Ιουλίου 2019
Δήλωση Γιώργου Πάλλη για το αποτέλεσμα των εκλογών
8 Ιουλίου 2019

Μεγάλη νίκη μ’ επανεκλογή Χαράλαμπου Αθανασίου

Μοιράσου το άρθρο:

Μεγάλη νίκη του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος επανεξελέγη βουλευτής του νομού Λέσβου με την ΝΔ, με 10.629 σταυρούς, διπλάσιους από τον δεύτερο υποψήφιο Θόδωρο Βαλσαμίδη.

Στο μήνυμά του προς τους πολίτες του νομού Λέσβου ο κ. Αθανασίου ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που έμπρακτα με στηρίξατε στο δύσκολο αγώνα μου ώστε να επανεκλεγώ βουλευτής στο Νομό Λέσβου.

Μου δώσατε την εντολή να είμαι και πάλι η ισχυρή φωνή σας στα κέντρα των αποφάσεων, για να διεκδικήσουν τα νησιά μας την ευημερία, την ασφάλεια και την ανάπτυξη που τα αρμόζει.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτοδύναμοι και ενωμένοι, με σκληρή δουλειά και πίστη στις αξίες της φιλελεύθερης παράταξής μας, ξεκινάμε.

Δεν θα σας απογοητεύσουμε».

Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κ. Αθανασίου τόνισε: «Ευχαριστώ το λαό της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη Στράτη που έδωσαν μια  μεγάλη αυτοδυναμία στη ΝΔ και ειδικά στη Λέσβο που παγιώνεται μια διαφορά 10 μονάδων. Ιδιαίτερα τους ευχαριστώ και για την προσωπική μου επιτυχία, που μου έδωσαν μια τόσο μεγάλη νίκη. Αντιλαμβάνομαι ότι αναγνώρισαν το έργο που είχα επιτελέσει στην κυβέρνηση Σαμαρά και τώρα θα μπορέσω να προσφέρω στον τόπο μου περισσότερα. Είμαστε οφειλέτες του τόπου μας και όλοι μαζί χωρίς εσωστρέφεια θα δώσουμε αγώνα ώστε να αναπτυχθεί η Λέσβος».

 

Μοιράσου το άρθρο: