Χίος: Ενα καντηλάκι στη μνήμη του 19χρονου Σταύρου, πτώση μπασκέτας στη Δασκαλόπετρα
5 Αυγούστου 2019
“Βελτίωση – Αποκατάσταση Επαρχιακής Οδού Πέτρας – Μήθυμνας”
5 Αυγούστου 2019

Μπλόκο σε 11,5 κιλά χασίς από το λιμενικό στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

11,5 κιλά χασίς προσπάθησε να φέρει στη Μυτιλήνη ένας 34χρονος που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από στελέχη του λιμενικού σώματος με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου κατά την αποβίβαση επιβατών στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με την ενημέρωση του λιμεναρχείου “Στη σύλληψη ενός 34χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στο λιμένα Μυτιλήνης, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο 34χρονος βρέθηκε να κατέχει στο πορτ μπαγκάζ Ι.Χ.Ε. οχήματος που οδηγούσε, βαλίτσα η οποία περιείχε τρεις (03) ανισοβαρείς πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων (4.034,00gr), ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν εντός του κινητήρα του οχήματος επιμελώς κρυμμένες δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους επτά κιλών και τετρακοσίων τριάντα επτά γραμμαρίων (7.437,00 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, συνολικού βάρους έντεκα κιλών και τετρακοσίων εβδομήντα ενός γραμμαρίων (11.471,00 gr), το εν λόγω όχημα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο και ένα (01) απόκομμα ακτοπλοϊκού εισιτηρίου.”

Μοιράσου το άρθρο: