Δεν υπάρχουν ακίνδυνα ναρκωτικα- Πως μπορεί ένας δήμος να παρέμβει;
15 Απριλίου 2019
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λέσβο
15 Απριλίου 2019

Νέα πρόσκληση για το Δωρεάν Συσσίτιο Απόρων δήμου Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Λόγω του ότι δεν έχει συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός ωφελούμενων του δωρεάν συσσιτίου που πραγματοποιεί ο Οργανισμός κοινωνικής προστασίας του Δήμου Λέσβου, απευθύνεται  νέα πρόσκληση σε όσους από τους κατοίκους  είναι άποροι και ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δωρεάν Συσσίτιο Απόρων, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στην  Διεύθυνση του Οργανισμού, Αγίας Ειρήνης 10, (Διευθύντρια Κουρουβακάλη Αθηνά)  από αύριο Τρίτη 16 Απριλίου έως και την Τρίτη 23 Απριλίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το πρόγραμμα «Σίτιση Απόρων Δημοτών Δήμου Λέσβου» εφαρμόζεται με δαπάνες του Οργανισμού της τάξης των 207.119,25 € για το 2019 . Ωφελούμενοι μπορούν να  είναι όσοι έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα: Μεμονωμένο άτομο με ετήσιο δηλωμένο εισόδημα έως 3.000 ευρώ. Ζευγάρι με ετήσιο δηλωμένο εισόδημα έως 4.500 ευρώ. Τα εισοδηματικά κριτήρια προσαυξάνονται κατά 900 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος το οποίο αναγράφεται στο εκκαθαριστικό.

Τα δικαιολογητικά τα οποία προσκομίζονται είναι: εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους, δήλωση ΕΝΦΙΑ, ταυτότητα, πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, κάρτα ανεργίας & πιστοποιητικό αναπηρίας(τα δύο τελευταία αν υπάρχουν).

 

Μοιράσου το άρθρο: