ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: “Συρρίκνωση του Πανεπιστημίου Αιγαίου με το νέο νομοσχέδιο”
8 Φεβρουαρίου 2021
Έργα αναβάθμισης στο γήπεδο Μανταμάδου
8 Φεβρουαρίου 2021

Νέα τιμολόγια για το 2021 από τη ΔΕΥΑ Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Τη νέα τιμολογιακή πολιτική της για το 2021 θέσπισε η ΔΕΥΑΛ, η οποία εγκρίθηκε από τους Δήμους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου με τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και φέρνει αναπροσαρμογές τιμολογίων για την πόλη και τα χωριά.
Η νέα Τιμολογιακή Πολιτική της ΔΕΥΑΛ, μεταξύ άλλων προβλέπει οικονομική ρύθμιση για διάρκεια 4 μηνών με πολύ ευνοϊκούς όρους ήτοι : με την εφάπαξ καταβολή της οικονομικής απαίτησης πραγματοποιείται διαγραφή των προσαυξήσεων και η ρύθμιση από 1 έως 50 μηνιαίες καταβολές θα ακολουθείται με σταδιακή απομείωση των προσαυξήσεων.
Ταυτόχρονα θέσπισε έκπτωση 10% επί του λογαριασμού ύδρευσης σε εμπρόθεσμες πληρωμές με τρόπο εξόφλησης τη δημιουργία πάγιας εντολής ή εγγραφής στο e-bill, που διαθέτει η υπηρεσία της ΔΕΥΑ Λέσβου μέσα από την ιστοσελίδα της (www.deyamyt.gr).
Η Τιμολογιακή Πολιτική της ΔΕΥΑΛ διατηρεί και για το 2021 επτά τιμολόγια ευπαθών ομάδων με έναρξη μετά την υποβολή ετήσιας φορολογικής δήλωσης έτους 2020 και λήξη 30/11/2021.

Την αντίθεσή του στην αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΥΑΛ, “η οποία θα φέρει αυξήσεις στην τιμή του νερού σε όλη τη Λέσβο”,  είχε εκφράσει με επιστολή του στους Δημάρχους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο: