“Στάσου πλάι μου”- Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών
26 Ιουνίου 2020
Συγχαρητήρια Αθανασίου σε “Άθλησης” και “Ερμή Παμφίλων”
26 Ιουνίου 2020

Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη

Μοιράσου το άρθρο:

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκινούν οι «Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη» και θα διαρκέσουν μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν είσοδο για τους πολίτες και με την διοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού.

Εδώ και χρόνια οι Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη έχουν καθιερωθεί ως νύχτες ανάτασης της ποιότητας και του πολιτισμού τόσο στις καρδιές των κατοίκων της πόλης μας όσο και των επισκεπτών της.

“Μια καθιέρωση που θα ήταν ανέφικτη εάν δεν υπήρχαν άνθρωποι σε αυτόν τόπο ερωτευμένοι με την ποιότητα της Έβδομης Τέχνης και την διάθεση προσφοράς στην κοινωνία μας. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ιδιαίτερα το Δάσκαλο Παναγιώτη Αλεξέλλη που άοκνα και αφιλοκερδώς επί επτά χρόνια στηρίζει με τις επιλογές των ταινιών την προσπάθεια αυτή. Σίγουροι ότι φέτος λόγω κορονοιού υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια πραγματική και δωρεάν Ανάσα Τέχνης, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποιεί τις Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη έχοντας λάβει όλα τα προβλεπόμενα εκ του Νόμου μέτρα για την λειτουργία των θερινών κινηματογράφων” τονίζει η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη.

Οι προβολές ταινιών θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με εναλλαγή ταινίας κάθε εβδομάδα λόγω του ότι τα μέτρα για τον κορονοιό επιτρέπουν την φιλοξενία στο χώρο του Αρχοντικού εκατό φιλοξενούμενων- με τις προβλεπόμενες εκ του Νόμου αποστάσεις- ανά προβολή. Το πρόγραμμα προβολών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας : https://www.pvaigaiou.gov.gr/.

Προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός και για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες η είσοδος θα γίνεται μόνο με αριθμημένες προσκλήσεις ανά ταινία. Η διάθεση των προσκλήσεων θα πραγματοποιείται, κάθε Παρασκευή και Δευτέρα τις εργάσιμες ώρες από τον κ. Χατζησταυράκη Γεώργιο, εργαζόμενο στο Τμήμα Πολιτισμού, Ανδρομέδας 15 (πρώην κλινική Σηφάκη) στο ισόγειο του κτηρίου. Οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποια ταινία- ώρα έναρξης προβολής 21.00- να προσέρχονται τουλάχιστον μια ώρα πριν προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα συνωστισμού μιας και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας είναι ευθύνη όλων μας.

“Προσκαλούμε τους κατοίκους της πόλης μας στις Νύχτες Κινηματογράφου στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, για ένα ταξίδι στην ποιότητα της Τέχνης του κινηματογράφου!” τονίζει η κα Αντωνέλλη.

Μοιράσου το άρθρο: