Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εθνικές εκλογές για τη Σάμο
13 Ιουνίου 2019
Με προτεραιότητα στους Νέους Γεωργούς τα δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα
13 Ιουνίου 2019

Ο Γιάννης Μπουρνούς στην έκθεση για τον Μάη του ’68

Μοιράσου το άρθρο:

Την έκθεση που πραγματοποιούν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της κατεύθυνσης Μουσειολογίας μαζί με το Εργαστήριο Μουσειολογίας και τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με θέμα «Κάτω από τους κυβόλιθους… Εκθέτοντας το Μάη του ‘68», επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα, ο Γιάννης Μπουρνούς, υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μπουρνούς δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο των φοιτητών και συνεχάρη το ακαδημαϊκό προσωπικό για τη δουλειά του. «Τέτοιες δουλειές που αναδεικνύουν το ακαδημαϊκό έργο και ιδιαίτερα την ποιότητά του, χρειάζονται τη στήριξη όλης της κοινωνίας. Η δημόσια πανεπιστημιακή εκπαίδευση παράγει ανεκτίμητο επιστημονικό και πολιτιστικό έργο στην πατρίδα μας και χρήζει την παραπέρα στήριξη της Πολιτείας. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει τη δημόσια πανεπιστημιακή εκπαίδευση γιατί πιστεύει σε αυτήν».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μπουρνούς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. «Λίγοι γνωρίζουν ότι δρομολογήθηκε η κατασκευή δυο νέων κτηρίων στη Μυτιλήνη, για τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Υποδομές σημαντικές, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του κορυφαίου εκπαιδευτικού ιδρύματος στο Αιγαίο. Σε δύσκολες συνθήκες η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τις επιλογές των πρυτανικών αρχών. Στηρίζουμε τις επιλογές για ανάπτυξη της Σχολής στη Λήμνο αλλά και στο υπόλοιπο Αιγαίο. Ενάντια στις λογικές της ιδιωτικοποίησης των πάντων η κυβέρνηση της Αριστεράς που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου,θα συμβάλει ώστε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης των κοινωνιών του Αιγαίου».

Μοιράσου το άρθρο: