Ισχυρό αντιφασιστικό μέτωπο στη Λέσβο με τη συμβολή του εργατικού κινήματος
13 Νοεμβρίου 2018
Κατέθεσαν κοινή απόφαση για το μεταναστευτικό
13 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός στο περίπτερο της ΚοινΣΕπ “Ηφαίστειο Ανεμώτιας”

Μοιράσου το άρθρο:

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Ανεμώτιας – Λέσβου, «Ηφαίστειο Ανεμώτιας ΚοινΣΕπ» συμμετείχε στην Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο. ATHENS EXPO 2018, την 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που διεξήχθη από τις 7 έως 11 Νοεμβρίου, στο παλιό χρηματιστήριο της Αθήνας στη Σοφοκλέους, με την συμμετοχή 150 εκθετών από όλη την Ελλάδα.

Στην ΚοινΣΕπ «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» δόθηκε η μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσει το εγχείρημά της, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τα προβλήματα των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με αφορμή την περιήγησή του στην έκθεση επισκέφτηκε το περίπτερο της ΚοινΣΕπ και συνομίλησε με τους εκπροσώπους της.

Η ΚοινΣΕπ «Ηφαίστειο Ανεμώτιας», στο περίπτερο 15 στον τομέα της Αγροδιατροφής, εμφανίστηκε με δυναμική ταυτότητα και παρουσίασε το εγχείρημά της. Εκεί είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με άλλες Κοινωνικές Επιχειρήσεις, να ανταλλάξει ιδέες και εμπειρία από ανάλογα εγχειρήματα.

 

Μοιράσου το άρθρο: