Και επίσημα η ΝΔ ανακοινώνει Ν. Χήρα για υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου
19 Μαρτίου 2019
Ανοιξιάτικες δράσεις των Προσκόπων της Λέσβου
19 Μαρτίου 2019

Ο Σ.Μπαλάσκας πρόεδρος στο “Κιρκινέτσι”

Μοιράσου το άρθρο:

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή πολιτών της περιοχής στις εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου  του νεοσύστατου Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και  Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ». Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 17 Μαρτίου το πρωί στο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης «Ευγενία Κλειδαρά» στο πάρκο Χατζηδήμου.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν (κατά σειρά εκλογής) οι Στρατής Μπαλάσκας, Στρατής Χαραλαμπίδης, Βάσω Αλατζά, Χρύσανθος Μάντζαρης και Ηρακλής Κουντουρέλλης. Αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν οι Παναγιώτης Νεράντζης και Δημήτρης Χτενέλλης.

Χθες Δευτέρα 18 Μαρτίου από τον πλειοψηφούντα Σύμβουλο κλήθηκαν τα εκλεγέντα μέλη σε συνεδρίαση και συγκρότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

Στρατής Μπαλάσκας Πρόεδρος.

Βάσω Αλατζά Αντιπρόεδρος

Χρύσανθος Μάντζαρης Γραμματέας

Ηρακλής Κουντουρέλλης Ταμίας

Στρατής Χαραλαμπίδης Μέλος.

Εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) στην οποία ο Σύλλογος γίνεται μέλος σύμφωνα με το καταστατικό του, ορίστηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στρατής Μπαλάσκας.

Κατά τη συνεδρίαση επίσης, αποφασίστηκε η διερεύνηση της εύρεσης χώρου για τη στέγαση του Συλλόγου ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες δράσεις.

Ο «Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και  Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ» καλεί τους κατοίκους της περιοχής να εγγραφούν μέλη. Σύμφωνα με το εγκεκριμένο καταστατικό, μέλη του Συλλόγου δικαιούνται να είναι όλοι οι κάτοικοι ή οι ιδιοκτήτες κατοικίας, διαμερίσματος ή οικοπέδου στην περιοχή και συγκεκριμένα στην περικλειόμενη από τις οδούς Μητροπόλεως, Ερμού Αδραμυτίου, ανωνύμου οδού έναντι της εξόδου της οδού Αδραμυτίου στην οδό Μικράς Ασίας, Εθνικής Αντιστάσεως συμπεριλαμβανομένου του κάστρου και του αλσυλλίου Τσαμάκια, Αργύρη Εφταλιώτη, Ναυάρχου Κουντουριώτη και Χίου.

Για οποιοδήποτε θέμα μέλη η μη του Συλλόγου κάτοικοι της περιοχής μπορούν να απεύθυνονται με σημείωμα τους στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Συλλόγου [email protected] ή στο τηλέφωνο 6980767000

 

 

Μοιράσου το άρθρο: