Περιοδεία στα Πλωμαριτοχώρια και στη Μυτιλήνη της Νίκης Τσιριγώτη
12 Μαΐου 2019
Επικυρώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του μαντριού-Άουσβιτς στους Λάμπου Μύλους Λέσβου
12 Μαΐου 2019

Περιοδείες Γιάννη Σπιλάνη στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Ακατάπαυστα χιλιόμετρα, εξακολουθεί να «γράφει» το προεκλογικό κοντέρ της «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και του επικεφαλής της Γιάννη Σπιλάνη.

Με στόχο το μήνυμα για Συμμετοχική Αυτοδιοίκηση- Βιώσιμη και Δίκαιη ανάπτυξη – Αλληλεγγύη για όλους, να φτάσει παντού , και στον τελευταίο οικισμό , στον πιο απομακρυσμένο πολίτη.

Με τους κατοίκους των νησιών μας, να φτάσουν στην κάλπη ενημερωμένοι για την ουσία των ζητημάτων και όχι από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα

Στο πλαίσιο αυτό οι περιοδείες συνεχίστηκαν την Παρασκευή το πρωί στο Μόλυβο , όπου ομάδα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και ο Γιάννης Σπιλάνης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κυρίως θέματα τουρισμού με επαγγελματίες και εργαζόμενους στο τομέα αυτό.

Το πρωί του Σαββάτου περιόδευσαν στη πόλη της Μυτιλήνης , μοιράζοντας φυλλάδια στην αγορά ενώ το απόγευμα, αντάλλαξαν ευχές με τους προσκυνητές και τους κατοίκους στη μεγάλη γιορτή του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο και ακολούθως σε Καπή και Πελόπη , εξηγώντας το πρόγραμμα της παράταξης για την αγροτική παραγωγή και την απαραίτητη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Το πρόγραμμα περιοδειών, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή το πρωί , στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου ενώ τα απόγευμα σε Πέτρα και Σκουτάρο, όπου στις 08.00 μμ έχει προγραμματιστεί ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία του Γιάννη Σπιλάνη με θέμα

«Βιώσιμη Ανάπτυξη για τη Λέσβο. Η περίπτωση Ανάξου – Σκουτάρου. Δυνατότητες και προοπτικές».

Μοιράσου το άρθρο: