Πέφτει η αυλαία για το 8ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αρίων
6 Αυγούστου 2019
Διακοπή υδροδότησης στην Δημοτική κοινότητα Αγιάσου
6 Αυγούστου 2019

Πλήθος εκδηλώσεων στο Μεσότοπο – Στο παιδί και την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο αφιερωμένη η 7η Αυγούστου

Μοιράσου το άρθρο:

Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνει τις ημέρες αυτές στο Μεσότοπο ο σύλλογος των απανταχού Μεσοτοπιτών  «η Αναγέννηση» σε συνεργασία με φορείς του χωριού.

Η 7η Αυγούστου θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στις σύγχρονες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Έτσι στις 10.30 το πρωί στο Δημοτικό σχολείο Μεσοτόπου θα λάβει χώρα βιωματικό εργαστήριο ρομποτικής για παιδιά 10 -15 ετών, με την καθοδήγηση του Τιμολέοντα Θεοφανέλλη και της Ανδριανής Σαραντίδη, εκπαιδευτικών στην Πληροφορική.

Συνδιοργάνωση «Η Αναγέννηση» και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Μεσοτόπου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 20.30 στο θεατράκι του πάρκου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, ενημερωτική ομιλία με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο». Ομιλητές θα είναι οι Τιμολέων Θεοφανέλλης, τέως σχολικός σύμβουλος πληροφορικής Βορ. Αιγαίου, εκπαιδευτικός πληροφορικής, συνεργάτης με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και η Ελένη Καραγεωργίου, κλινική και κοινωνική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, συνεργάτης κέντρου Πρόληψης «Πνοή».

Διοργάνωση «Η Αναγέννηση».

 

Στις 9 Αυγούστου έχουμε στις 10.00 εκδήλωση με επίκεντρο και πάλι το παιδί στο Δημοτικό σχολείο Μεσοτόπου, όπου κάτω από τη γενική ονομασία Παιδική καλλιτεχνική δημιουργία θα  γίνει αφήγηση ιστορίας, δραματοποίησή της και εικαστική δημιουργία από τα παιδιά.

Διοργάνωση «Η Αναγέννηση».

Την ίδια μέρα και στις 19.30 θα δοθεί το καθιερωμένο κέρασμα στο Λαογραφικό Μουσείο Μεσοτόπου, όπου όλος ο κόσμος είναι καλεσμένος να πιει ένα ουζάκι και να δοκιμάσει τα μεζεδάκια που φτιάχνουν οι νοικοκυρές της γειτονιάς.

Διοργάνωση «Η Αναγέννηση».

Στις 12 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ οι δύο πολιτιστικοί Σύλλογοι, η «Αναγέννηση» και ο «Μεσότοπος» παρουσιάζουν την εκδήλωση  «Εδώ το φως- Η Ελλάδα στον 20ο αιώνα». Μέσα από τη μουσική, τις προβολές, το τραγούδι και την αφήγηση, θα αναδειχθεί η διαρκής προσπάθεια ενός λαού για δημιουργία και θα θυμηθούμε κορυφαίες μορφές της πνευματικής και επιστημονικής ζωής που άφησαν το χνάρι τους στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Η καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς ανήκει στο Δ.Σ. του Συλλόγου «Η Αναγέννηση».

Συνδιοργάνωση «Η Αναγέννηση» και ο «Μεσότοπος».

Στις 14 Αυγούστου ραντεβού στις 7.00 πμ στο γεφύρι του Ποδαρά για την καθιερωμένη περιπατητική διαδρομή. Με οδηγό το Φώτη Βασίλογλου θα γίνει η περιφερειακή διαδρομή του Ποδαρά.

Διοργάνωση «Η Αναγέννηση».

Και στις 19 Αυγούστου στις 7.μ.μ. θα συμμετέχουμε στο γειτονιό που διοργανώνει το Τμήμα Γυναικών, με παραδοσιακά κεράσματα  και κουβεντούλα, και το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί στον Άη-Αρτέμη.

Διοργάνωση Τμήμα Γυναικών της «Αναγέννησης».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: