23 κρούσματα στη Λέσβο
12 Ιανουαρίου 2021
Παγκόσμια διάκριση για το συνεταιριστικό μέλι Λήμνου
13 Ιανουαρίου 2021

Προβλήματα σε Καλλονή και Δυτική Λέσβο από τη νεροποντή

Μοιράσου το άρθρο:

Προβλήματα δημιούργησε η νεροποντή που πλήττει τη Λέσβο, όπου τα περισσότερα εντοπίζονται κυρίως στο κεντρικό, δυτικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Ένα σπίτι πλημμύρισε στην Ερεσό στο οποίο έμενε μια ηλικιωμένη, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί, ενώ πλημμύρισε και ένα σπίτι στο Σκουτάρο, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή.

Προβλήματα και στο δρόμο Πέτρας-Μολύβου στην περιοχή Καβάκι, από κατολισθήσεις και στο δρόμο Κάπης-Πελόπης-Υψηλομέτωπου-Στύψης κυρίως από φερτά υλικά και η κίνηση των οχημάτων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Στα όρια του βρέθηκε ο χείμαρρος που διασχίζει την Καλλονή, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν στις εκβολές του ποταμού Τσικνιά. Πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «Δύσκολη νύχτα. Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή. Το προσωπικό του Δήμου είναι ήδη σε επιφυλακή. Δυστυχώς ο Τσικνιάς “έσπασε” χαμηλά. Ελπίζουμε οι ζημιές να είναι μικρές. Όλες οι Υπηρεσίες είναι επί τόπου».

Μοιράσου το άρθρο: