Επεισόδια στη Μόρια στην πτέρυγα πρώτης υποδοχής των ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων
4 Σεπτεμβρίου 2019
Γ.Σπιλάνης: “Οι αλλαγές στη διοικητική μηχανή της Περιφέρειας να γίνουν με γνώση, σχέδιο και αξιοκρατία”
5 Σεπτεμβρίου 2019

Προβολές του Φεστιβάλ Aegean Doc στη Λέσχη Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”

Μοιράσου το άρθρο:

Με οκτώ ταινίες στις έξι ημέρες προβολών, από 1 μέχρι και 6 Οκτωβρίου, συνεχίζεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ ταινιών ντοκιμαντέρ στην αίθουσα της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ.

Ανάμεσά τους και η ταινία του Κώστα Φωτιάδη, καθηγητή στο Γυμνάσιο Πλωμαρίου «Με τον δικό του τρόπο, που θα προβληθεί την δεύτερη βραδιά του φεστιβάλ, στην οποία θα παρευρίσκονται και οι συντελεστές της ταινίας.

Τομ πρόγραμμα που θα αρχίζει καθημερινά στις 7 , θα προβληθούν τρεις ελληνικές ταινίες, μία πολωνογερμανική, μία ρωσική, μια ουκρανική και μία ισπανική. Από αυτές οι δύο αποτελούν ελληνικές πρεμιέρες και μία ακόμα παγκόσμια πρώτη προβολή.

Στην αίθουσα της ΛΕΣΧΗΣ, θα υπάρχει πληροφοριακό υλικό για τις ταινίες και στο site της, θα δημοσιεύονται όλα τα σενάρια των ταινιών.

Χορηγοί του Φεστιβάλ, του οποίου οι προβολές θα γίνονται στη Μυτιλήνη, τον Μόλυβο και την Αγία Παρασκευή, είναι η ΕΡΤ, ο ΕΟΤ, το Μουσείο βιομηχανικής ελαιουργίας της Αγίας Παρασκευής, το ούζο ΠΛΩΜΑΡΙ, Ισιδώρου Αρβανίτη και άλλοι.

Μοιράσου το άρθρο: