Περιοδεία σε Δυτική Λέσβο από Γιώργο Πάλλη
19 Ιουνίου 2019
Σε δύο παραλίες της Λήμνου σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑΜΕΑ
19 Ιουνίου 2019

“Να συγκληθεί σήμερα κιόλας το Δημοτικό Συμβούλιο για το Μουσικό σχολείο Μυτιλήνης”

Μοιράσου το άρθρο:

Η Εριφύλη Χιωτελλη, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Μυτιλήνης “με πυξίδα τον πολίτη”,  καλεί  δημόσια τους αρμόδιους (δημαρχεύοντες)  να συγκαλέσουν έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 19/06/2019 με μοναδικό θέμα την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο Μουσικό Σχολείο και την απαίτηση για ανάκληση της απόφασης της Περιφερειακής Δ/ντριας  .

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η κ. Χιωτέλλη “Παρακολουθήσαμε τη συνάντηση των γονέων και καθηγητών του Μουσικού σχολείου που προκλήθηκε μετά   την απαράδεκτη  απόφαση της Περιφερειακής Δ/ντριας κ. Παπαδανιήλ  που σε απόλυτη συμφωνία με το Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καπιωτά προχωρούν στη μείωση των τμημάτων της Α΄τάξης του Μουσικού Σχολείου, από δύο σε ένα, παρόλο που οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μουσικό γυμνάσιο ανέρχονται σε  51 άτομα.

Θυμηθήκαμε τις παλιές κακές μέρες και το βασικό κανόνα της «χρηστής διοίκησης των αρίστων» σύμφωνα με τον οποίο «πονάει χέρι κόβεις χέρι», «πονάει κεφάλι, κόβεις κεφάλι», έτσι λοιπόν οι δικοί μας «άριστοι’ αποφάσισαν. Κτιριακά προβλήματα στο μουσικό; Κόβεις τους μισούς μαθητές και λύνεις το κτιριακό!!!! Πως δεν το είχατε σκεφτεί τόσο καιρό!!!

Ας σοβαρευτούμε!!!! Το κτιριακό πρόβλημα του μουσικού είναι γνωστό και η καθυστέρησή λύσης του επίσης απαράδεκτη. Η δυσκολία ανεύρεσης κατάλληλου οικοπέδου πραγματικότητα. Η ανικανότητα πολλών αρμοδίων επίσης υπαρκτή. Αλλά θα την πληρώσουν τα παιδιά!!!! Ντροπή μας.

Καλούμε δημόσια τους αρμόδιους (δημαρχεύοντες)  να συγκαλέσουν έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα Τετάρτη 19/06/2019 με μοναδικό θέμα την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει και την απαίτηση για ανάκληση της απόφασης της Περιφερειακής Δ/ντριας.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας ώστε να βρεθεί προσωρινή λύση για τη λειτουργία των δύο τμημάτων αλλά και για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες  επίλυσης του κτιριακού προβλήματος του Μουσικού, αλλά και του Ειδικού σχολείου για να μην ξεχνιόμαστε !!

Ας τους κόψουμε την όρεξη να ξαναβυθίσουν το χώρο της Εκπαίδευσης στη μιζέρια που όλοι ζήσαμε και πολεμήσαμε!!!!”

Μοιράσου το άρθρο: