Σταθερή άνοδος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στην πανελλήνια κατάταξη
13 Αυγούστου 2019
Στη Λέσβο ο Αγιασωτης Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής
14 Αυγούστου 2019

Rock ,από τον Μισισιπή στην Λέσβο και τους Black Dog

Οι Black Dog, Παναγιώτης Μανιάτης πλήκτρα, Σίμος Ευθυμιάδης ηλεκτρικό μπάσο, Μάικ Φωτιάδης ηλεκτρική κιθάρα, Κώστας Περόγλου τύμπανα, και ο Γρηγόρης Μολυβιάτης ακουστική κιθάρα και τραγούδι

Μοιράσου το άρθρο:

Οι Black Dog, ξανά στην σκηνή μετά από 35 χρονιά με αιτία και αφορμή την παρουσίαση του Βιβλίου, «Rock,  Από τον Μισισιπή στη Λέσβο», του Γρηγόρη Μολυβιάτη,  μέλους και τραγουδιστή του θρυλικού για τα δεδομένα της Μυτιλήνης μουσικού σχήματος!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2019, στην Πλαζ Τσαμάκια, η παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Μολυβιάτη, “Ροκ, Από τον Μισισιπή στη Λέσβο”, που επιμελήθηκε η ΑθαΝάσια Δαφιώτη. Το  ιστορικό βιβλίο που περιγράφει και αναλύει την ιστορία της Λεσβιακής Ροκ Σκηνής από την δεκαετία του 60 μέχρι σήμερα. Το προλογίζουν οι Ανδρέας Θωμόπουλος, Νίκος Τσιριγώτης, Αντώνης Βερβέρης και Αθανασία Δαφιώτη. Το βιβλίο στο οπισθόφυλλο περιλαμβάνει εφαρμογή QR code με το σκανάρισμα του οποίου οι αναγνώστες μπορούν να “κατεβάσουν” από το Youtube μουσικές εκτελέσεις από συναυλίες της δεκαετίας του ΄80, των Black Dog.

Κατά την παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία 800 περίπου θεατών μια μοναδική συναυλία, ένα μικρό φεστιβάλ, με την συμμετοχή επτά μουσικών σχημάτων που διαδέχονταν το ένα το άλλο, επί τέσσερις ώρες περίπου! Ήταν οι  Εφάπαξ, Μάγμα, Animato Choir, Papadellis Trio, Μάικ Φωτιάδης και Γρηγόρης Μολυβιάτης, Γρηγόρης – Αθανασία.

Στο πλαίσιο της συναυλίας έγινε και η πρώτη εμφάνιση μετά από 35 χρόνια των Black Dog, του ιστορικού ροκ συγκροτήματος της Λέσβου, που αποθεώθηκε από τους παλαιότερους και νεώτερους θαυμαστές του!

 

Μοιράσου το άρθρο: