«Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή!» – 16 και 17 Οκτωβρίου στη Μυτιλήνη και την Καλλονή
15 Οκτωβρίου 2019
Η ΝΟΔΕ Λέσβου απαντά για το αφορολόγητο των αγροτών στο ΣΥΡΙΖΑ
15 Οκτωβρίου 2019

Σεμινάριο “Κοινωνιολογία και Ψυχολογία της Υγείας” στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Τα Προγράμματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνουν την έναρξη των διά ζώσης συναντήσεων του δωρεάν ετήσιου σεμιναρίου με τίτλο «Κοινωνιολογία και Ψυχολογία της Υγείας», στη Μυτιλήνη.

Το ετήσιο αυτό επιμορφωτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δύο πεντάωρες διά ζώσης μηνιαίες συναντήσεις, ένα σαββατοκύριακο κάθε μήνα. Η διάρκεια των διά ζώσης συναντήσεων θα είναι από 19 Οκτωβρίου 2019 έως και 9 Φεβρουαρίου 2020.

Τις εργασίες του Προγράμματος παρακολουθούν επαγγελματίες υγείας, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και φοιτητές.

Την ημέρα της έναρξης (19/10/2019) θα παρευρεθούν: η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Άννα Ζερβού, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Ευθύμιος Ζιώγας, ο Προϊστάμενος της Επιστημονικής Επιτροπής του Βοστανείου, κ. Φώτιος Παπαλυσάνδρου, η Κλινική Ψυχολόγος του Νοσοκομείου, κα Στυλιανή Σπύρου, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμούς η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κα Μαρία Παπαδανιήλ, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου κα Αικατερίνη Στρατάκη – Συβρή και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος των προγραμμάτων Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας, Δρ. Ευστράτιος Παπάνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 19/10/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΘΕΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

16:00 16:30 Καλωσόρισμα –Χαιρετισμοί Ευστράτιος Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μαρία Χ. Παπαδανιήλ – Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Αικατερίνη Στρατάκη-Συβρή – Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου

16:30 18:00 Κοινωνικό κεφάλαιο, ποιότητα ζωής και υγεία. Δρ. Ευστράτιος Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου.

18:00 21:00 Αποτελεσματική ηγεσία στο πλαίσιο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού μονάδων υγείας. Βλασιάδης Κωνσταντίνος, Δρ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαστήριο Προγραμματισμού της Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 20/10/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΘΕΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

16:00 21:00 Αποτελεσματική ηγεσία στο πλαίσιο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού μονάδων υγείας. Βλασιάδης Κωνσταντίνος, Δρ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαστήριο Προγραμματισμού της Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο επιστημονικά υπεύθυνος και τα στελέχη των προγραμμάτων ευχαριστούν τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Άννα Ζερβού για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου στο κτίριο του μαιευτικού (1ος όροφος).

Πληροφορίες για το δωρεάν πρόγραμμα με τίτλο «Κοινωνιολογία και Ψυχολογία της Υγείας» ( https://bit.ly/33AL54K ) και για τα υπόλοιπα καινοτόμα προγράμματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ ( http://ppy.aegean.gr/site/ ).

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην εναρκτήρια συνάντηση στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, στο Αμφιθέατρο του κτιρίου του μαιευτικού στις 19/10/2019 και ώρα 16.00.

Μοιράσου το άρθρο: