Συγχαρητήρια Β. Χοχλάκα σε Ελένη Λεβεντέλλη
7 Σεπτεμβρίου 2020
Εθελοντική αιμοδοσία στη Μυτιλήνη από την ΚΝΕ
7 Σεπτεμβρίου 2020

Σταδιακή επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Από σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, ξεκίνησε σταδιακά η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Λέσβο.

Τα Δημοτικά Στάδια Μυτιλήνης και Καλλονής θα λειτουργούν από τις 17:00 – 21:00. Στην α΄ φάση επιτρέπεται η προπόνηση μόνο των αθλητών των συλλόγων στίβου ηλικίας 13 ετών και άνω. Οι σύλλογοι άλλων αθλημάτων και το κοινό θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο στις επόμενες φάσεις.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεις έως 10 άτομα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Γήπεδα ποδοσφαίρου 11Χ11 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεις ομάδων έως 20-25 άτομα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Γήπεδα ποδοσφαίρου 7Χ7 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεις ομάδων έως 15 άτομα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεις ομάδων έως 12 άτομα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

Λοιποί ανοικτοί αθλητικοί χώροι προπονήσεις ομάδων έως 12 άτομα ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν.

“Εφιστούμε την προσοχή στους συλλόγους για την πιστή εφαρμογή των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων προπόνησης για κάθε άθλημα” τονίζει η πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, Βάσω Χοχλάκα.

Μοιράσου το άρθρο: