Ιατρικός Σύλλογος Χίου: ανακριβής η είδηση για σύλληψη γιατρών
17 Ιουλίου 2019
Νότης Μηταράκης στην ΕΡΤ για συντάξεις χηρείας
17 Ιουλίου 2019

Στη μάχη της ενημέρωσης για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά οι Μοτοσυκλετιστές της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Δράσεις αναλαμβάνει η Παλλεσβιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτα για να συμβάλει στον τομέα της ενημέρωσης στη σωστή οδηγική συμπεριφορά στη Λέσβο.

Η Πα.Λε.Μοτ, μετά και τα τελευταία θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στο νησί εντείνει τις προσπάθειές της και σε συνεργασία με τους αρμοδίους , έρχεται κοντά στους νέους ανθρώπους για να επικοινωνήσει μαζί τους τους σωστούς κανόνες ασφαλούς οδήγησης.

Όπως είπαν στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Πα.Λε.Μοτ Χρυσοβαλάντης Σεμεριάδης και Δημήτρης Πολυζώνης ήρθαν σε επικοινωνία με την τροχαία και εξέδωσαν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά το οποίο όταν το σκανάρεις σε παραπέμπει σε ενημερωτικό υλικό για τις σκληρές επιπτώσεις ενός τροχαίου δυστυχήματος.

Επιπλέον το επόμενο διάστημα, όπως μας είπε ο κ. Πολυζώνης (εκπαιδευτικός και ο ίδιος)  θα έχουν συνάντηση με τον διευθυντή Β’βάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου Μιχάλη Καπιωτά για να οργανωθούν επισκέψεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις μέσα στα σχολεία με τους μαθητές ενώ η μοτοσικλετιστές της Λέσβου προγραμματίζουν και δράσεις μέσα στις καφετέριες για να έρθουν κοντά στα νέα παιδιά.

«Δεν είναι μόνο το κράτος για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά, είναι πολλά θέματα για τα οποία πρέπει να εκπαιδευτούν και οι γονείς τους οποίους θα αντιγράψουν τα παιδιά. Οδήγηση χωρίς δίπλωμα , παρέμβαση γονέων για να σβήσουν κλήσεις, παιδιά μπροστά στα μηχανάκια χωρίς κράνος, είναι μερικά από τα σοβαρά ζητήματα που πρώτα οι γονείς πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά» είπε ο κ. Σεμεριάδης.

Μοιράσου το άρθρο: