Πρόσθεσε ένα επιπλέον δρομολόγιο η Blue Star Ferries για Καρλόβασι
2 Ιουνίου 2020
Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου «συγνώμη  αλλά  οι  αιτίες  παραμένουν»
3 Ιουνίου 2020

Στη νέα Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στον Νησιωτικό Χώρο, δράσεις για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στα νησιά.

Μοιράσου το άρθρο:

Τα ζητήματα που απασχολούν τον νησιώτη επιχειρηματία και εν γένει την επιμελητηριακή κοινότητα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του COVID-19, ήταν το αντικείμενο συνάντησης της Γενικής Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνας Καλογήρου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λέσβου και Αντιπρόεδρο του Δικτύου Νησιωτικών Επιμελητηρίων της ΕΕ (INSULEUR) Βαγγέλη Μυρσινιά και τους δύο αντιπροέδρους Παναγιώτη Τατάκη και Παρασκευά Φραντζέσκο.

Η κα. Καλογήρου χαρακτήρισε καθοριστική για την επανεκκίνηση της οικονομίας των νησιών τη στήριξη των επιχειρήσεων. Σε συνεργασία με τα νησιωτικά Επιμελητήρια της χώρας και τους εν γένει παραγωγικούς φορείς συνδιαμορφώθηκαν συγκεκριμένα μέτρα και στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στα νησιά.

Το σχέδιο του νόμου πλαισίου για τη νέα Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στον Νησιωτικό Χώρο που θεσμοθετεί τις πολιτικές αυτές, όπως ενημέρωσε η κα. Καλογήρου, έχει ήδη συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ώστε να προωθηθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Μοιράσου το άρθρο: