Κλειστά και την Τρίτη Δημοτικά- Νηπιαγωγεία – Παγωμένα τα χωριά της Βόρειας Χίου
18 Ιανουαρίου 2021
Ένας 30χρονος Σομαλός νεκρός από το κρύο σε ακτή της Λέσβου – Διασώθηκαν 27
19 Ιανουαρίου 2021

Στήριξη στα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αλλά και στους πρόσφυγες που επιβιώνουν στην παγωνιά ζητά η βουλευτής του ΚΚΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Στήριξη στα νοικοκυριά που αντιμετώπιζαν δυσκολίες αλλά και στους πρόσφυγες  που επιβιώνουν στην παγωνιά ζητά η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα .

Όπως σημειώνει σε δήλωσή της “η ίδια αλληλεγγύη πρέπει να εκφραστεί και προς τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, όπου ευπαθείς ομάδες, οικογένειες με μικρά παιδιά, καλούνται να επιβιώσουν στην παγωνιά, στις λάσπες, μέσα σε βρεγμένες σκηνές. Εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα για τη μεταφορά, ιδίως των ευάλωτων ατόμων και των παιδιών, σε θερμαινόμενους χώρους ή ξενοδοχεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας. Γι’ αυτές τις επαναλαμβανόμενες εικόνες της αθλιότητας, οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες, που όπως και η προηγούμενη, συνεχίζουν την εγκληματική πολιτική της ΕΕ, που μετατρέπει τα νησιά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών”.

Μοιράσου το άρθρο: