Δήμος Μυτιλήνης: “Πριν προσέλθετε στο ΚΕΠ επικοινωνήστε μαζί μας”
2 Απριλίου 2020
ΤΕ Χίου ΚΚΕ: απαράδεκτη και εγκληματική ενέργεια κατοίκου ο πυροβολισμός δύο 16χρονων
2 Απριλίου 2020

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του γιατρού Ηλία Κραββαρίτη

Μοιράσου το άρθρο:

Έφυγε” από τη ζωή ο γιατρός, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Ηλίας Κραββαρίτης.

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του ιατρού Ηλία Κραββαρίτη, Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου. “Το επιστημονικό και κλινικό του έργο αλλά και η αμέριστη φροντίδα και αφοσίωση προς τον πάσχοντα άνθρωπο, τον κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των συναδέλφων του και των πολιτών του νησιού μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους οικείους του, με την πεποίθηση ότι η πορεία του θα αποτελέσει φωτεινό φάρο έμπνευσης για τους νέους γιατρούς αλλά και για κάθε λειτουργό της Υγείας” τονίζει σε ανακοίνωσή τους η διοίκηση του νοσοκομείου.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου τονίζει: “Αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο και εξαίρετο συνάδελφο και επισημαίνουμε ότι η ιατρική οικογένεια του Βοστάνειου νοσοκομείου Μυτιλήνης είναι πιο φτωχή.

Ο Ηλίας Κραββαρίτης που επί χρόνια υπηρέτησε το νοσοκομείο και τους κατοίκους της Λέσβου, από όποια θέση εκλύθηκε, πάντα με υψηλή επιστημονική κατάρτιση , αφοσίωση, συνέπεια, φροντίδα προς τον άρρωστο, δεν είναι πια κοντά μας.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι στο μακρύ δρόμο που του φύλαξε η μοίρα Απρίλη μήνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου που συνεδρίασε εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη λόγω των συγκυριών αποφάσισε να εκφράσει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηλία, να διατυπώσει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του και να γίνει δωρεά ποσού αντί στεφάνου όπου υποδείξει η οικογένεια του.”

Μοιράσου το άρθρο: