Αβέβαιη μέχρι και τις αρχές Ιουλίου η τουριστική εικόνα και στη Λέσβο
2 Ιουνίου 2020
Παράταση εγγραφών στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης
2 Ιουνίου 2020

Συμμετοχή του Παν/μιου Αιγαίου στη χάραξη πολιτικών για τη νησιωτικότητα

Μοιράσου το άρθρο:

Η συνεργασία της πολιτείας  με το πανεπιστήμιο  Αιγαίου προς όφελος των  νησιών , ήταν το αντικείμενο συνάντησης της ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνας Καλογήρου, με την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Kαθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα η επιτακτική ανάγκη άσκησης εξειδικευμένων πολιτικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικο-οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας των νησιωτικών περιοχών και ειδικότερα η ανάγκη στοχευμένων πολιτικών για την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων στα νησιά μας.

«Οι δυνατότητες συνεργασίας και αξιοποίησης της επιστημονικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι σημαντική για τη στήριξη και την ανάπτυξη των νησιών μας», επεσήμανε η Χριστιάνα Καλογήρου. Η Πρυτάνισσα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία και για το γεγονός ότι επιτέλους προωθείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικών για τη νησιωτικότητα και επιβεβαίωσε την πρόθεση ενεργούς συνδρομής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των πολιτικών αυτών, προς όφελος της κοινότητας του Αρχιπελάγους, της οποίας το Πανεπιστήμιο αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο.

Μοιράσου το άρθρο: