Σφαιρική στρατηγική και δράσεις για τη διεθνή πτυχή του Μεταναστευτικού
26 Ιουνίου 2020
Στον Δήμαρχο Μυτιλήνης οι βραβευμένοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θερμής
26 Ιουνίου 2020

Συναντήσεις αστυνομικών με αυτοδιοικητικούς στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Επισκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στον Δήμο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν, κατά το προηγούμενο διήμερο, από εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24/06/2020 αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κανιμά Πολυχρόνη, την αναπλ. ταμία Κοντάρα Πολυνίκη και τον αρμόδιο για θέματα δημοσίων σχέσεων Σκορδά Θεμιστοκλή, είχε
συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, κατά την οποία παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού Δημήτριος Κουρσουμπάς.
Επίσης, χθες Πέμπτη 25/06/2020, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος Γαληνός Παναγιώτης και η Γεν. Γραμματέας Μπουζούκα Ελεάνα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Ευστράτιο Κύτελη και ακολούθως με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Τσακύρη.


Στο πλαίσιο των επισκέψεων, οι οποίες είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε μια πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους των φορέων και παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Ένωσης, καθώς και στην δυνατότητα αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Από τους εκπροσώπους της Ένωσης προσφέρθηκαν κάποια συμβολικά δώρα, ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δώρισε στα μέλη της Ένωσης βιβλία.

Μοιράσου το άρθρο: