Με επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας STIPSI MTB
3 Αυγούστου 2020
Στις Οινούσσες το Chios Music Festival με τους Giocoso String Quartet
4 Αυγούστου 2020

Συναυλία του Μ. Μπρίμπου από τον “Παγγεραγωτικό”

Μοιράσου το άρθρο:

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας, διοργανώνει Μουσική Εκδήλωση με το Μανώλη Μπρίμπο και με το μουσικό Παύλο Παπαναστασάτο, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Ελαιοτριβείο Βρανά στον Παπάδο, στις 9:00’ το βράδυ.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και σε live streaming, από τη σελίδα του «Παγγεραγωτικού» στο FB ‘Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας’

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με περιορισμένο αριθμό ατόμων λόγω των μέτρων προστασίας της διάδοσης του Covid-19. Θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για το ποιος είναι ο Μανώλης Μπρίμπος.

Ο Μανώλης Μπρίμπος, έχει κάνει μελέτη της παραδοσιακής μουσικής σε δρόμους και τεχνικές στο Λαούτο με τον Χρήστο Ζώτο, έχει μελετήσει θεωρία της ανατολικής μουσικής στο Ούτι με τον Haig Yadjidjian και οι σπουδές του στη μουσική είναι μέση θεωρία αρμονία αντίστιξη στην κιθάρα.

Έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στην παράσταση “ΜΙΚΡΑΣΙΑ” όπου είχε την μουσική ενορχήστρωση. Έχει συνυπάρξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις με διάφορες θεατρικές ομάδες όπου είχε τη μουσική επιμέλεια. Έχει επενδύσει μουσικά ταινία μικρού μήκους για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως με το Μάκη Σεβίλογλου, το Δημήτρη Λάππα και το  Ζάκ Στεφάνου.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή Voice of Greece με την ομάδα της Ελεονόρας Ζουγανέλη όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Μοιράσου το άρθρο: