Έργα ύδρευσης στα νησιά χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
22 Ιανουαρίου 2021
Προς δημοπράτηση το έργο αποκατάστασης ζημιών από το σεισμό στο Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου
22 Ιανουαρίου 2021

Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS με το Δήμο Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Αντιπροσωπεία των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, αποτελούμενη από την αντιπρόεδρο, Αλεξάνδρα Κοντέλλη, τον γενικό διευθυντή, Γιώργο Πρωτόπαπα και τη διευθύντρια Αντιμετώπισης Κρίσεων, Καλλιόπη Γκλίβα, δέχθηκε σήμερα Παρασκευή στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε και η πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα, Hermine Poppeller.

Τα Παιδικά Χωριά SOS δραστηριοποιούνται στη Μυτιλήνη από το 2016 και, μάλιστα, με δωρεά του Ιδρύματος Jaharis Family Foundation είχαν διαμορφώσει δύο παιδικές χαρές και τον ηλεκτροφωτισμό στο Πάρκο Καραπαναγιώτη.

Οι εκπρόσωποι των Παιδικών Χωριών ενημέρωσαν το Δήμαρχο Μυτιλήνης για μελλοντικές δράσεις τους, που θα άπτονται της ψυχοπαιδαγωγικής υποστήριξης κατοίκων της Μυτιλήνης και ειδικότερα των παιδιών, με τη δημιουργία ενός Κέντρου Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών, με υπηρεσίες που θα αφορούν σε ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και γονέων, ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, λογοθεραπεία, ειδική αγωγή για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ψυχοπαιδαγωγικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση παιδιών κ.α..

Ο κ. Κύτελης τους ευχαρίστησε για το κοινωνικό πρόσωπο που έχουν επιδείξει έως τώρα, τονίζοντας ότι ο Δήμος Μυτιλήνης και ο ίδιος προσωπικά θα σταθούν αρωγοί σε κάθε μελλοντική κίνησή τους, που θα έχει στόχο την ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά, καθώς και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Μοιράσου το άρθρο: