Παραίτηση του αντιδημάρχου Δυτικής Λέσβου Ιορδάνη Ιορδάνου
16 Οκτωβρίου 2020
Αναχώρησαν από τα νησιά για τη Γερμανία 101 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες
16 Οκτωβρίου 2020

Συνεργασία των Κέντρων Υγείας της Λέσβου για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού

Μοιράσου το άρθρο:

Το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή  ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γεώργιος Καμπούρης, συνοδευόμενος από το διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Χριστόφορο Θεοδώρου, τον πρόεδρο της Επιτροπής Λοιμώξεων, Χαράλαμπο Ανιτσάκη και την διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, Ειρήνη Ιατρουδέλλη.

Συνεχίζονται – όπως τονίζεται – οι επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας του νησιού, στο πλαίσιο των προσπαθειών, με σκοπό τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό των δομών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, ειδικά αυτή την περίοδο που αναμένεται έξαρση και της εποχικής γρίπης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη και απαιτούμενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, σχετικά με τη χρήση και τον τρόπο λειτουργίας των τεστ ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορονοϊού (Covid 19 Rapid Test) και παραδόθηκαν 25 RapidTest.

“Ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού μας, συνεχίζουμε όλοι μαζί να μαχόμαστε ενάντια στην πρωτοφανή αυτή πανδημία του COVID-19”, τονίζει ο κ. Καμπούρης.

Μοιράσου το άρθρο: