Παράταση κτηματογράφησης ζητά και ο δήμαρχος Μυτιλήνης
24 Φεβρουαρίου 2020
Ενισχύονται οι δράσεις εξωστρέφειας της Συν- εξέλιξης και στο υπόλοιπο νησί της Λέσβου
24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου : Ο Υπουργός Μετανάστευσης και ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ θα είναι υπεύθυνοι για ότι συμβεί στο νησί

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τις αναμενόμενες εξελίξεις στη Λέσβο μετά την επίταξη περιοχής για τη δημιουργία νέου κλειτού κέντρου και τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας : “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την συναίνεση των τοπικού της βουλευτή κ.Αθανασίου και των τοπικών της στελεχών συνεχίζει τον αυταρχικό της κατήφορο. Αποφασίζει χωρίς διάλογο, επιτάσσει χωρίς καμία συναίνεση των νησιωτών και τώρα προσπαθεί να επιβάλλει με την απειλή της βίας των ΜΑΤ την μετατροπή των νησιών σε φυλακές ανθρώπινων ψυχών.

Ο ακροδεξιός κατήφορος δεν έχει τέλος για την κυβέρνηση που ευθύνεται για το πρωτοφανές μπάχαλο που έχει προκαλέσει στα νησιά τους τελευταίους 7 μήνες με τις πολιτικές της παλινωδίες στο ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Η πολιτική της «τάξης και ασφάλειας»  με την αποστολή διμοιριών ΜΑΤ, έρχεται να επιβληθεί αυτή τη φορά εναντίον των ακριτών του Βορείου Αιγαίου  εφαρμόζοντας την πολιτική της επιλογή να χρεώσει   αποκλειστικά στα νησιά μας ένα εθνικό – ευρωπαϊκό ζήτημα.

Δεν αποτελεί έκπληξη η αλαζονική στάση της κυβέρνησης, που περιφρονεί την βούληση των κατοίκων των νησιών να μην μετατραπούν τα νησιά τους σε αποθήκες ψυχών.

Καθιστούμε υπεύθυνους τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, βουλευτή Χίου κ. Μηταράκη, τον βουλευτή Λέσβου κ.Αθανασίου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη για ότι συμβεί στον νησί μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Λέσβου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στις επιλογές της κυβέρνησης σε ένα Παλλεσβιακό  ενωτικό μέτωπο αγώνα.

Καμία νέα δομή ανοιχτή ή κλειστή στα νησιά μας!

Αποσυμφόρηση τώρα!

Ενωτικά και αγωνιστικά η κυβέρνηση θα λάβει την απάντηση που πρέπει!”

Μοιράσου το άρθρο: