Παράταση εγγραφών στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης
2 Ιουνίου 2020
Στην προηγούμενη δημοτική αρχή ρίχνει ευθύνες ο αντιδήμαρχος Μυτιλήνης για τα έργα που δεν ολοκληρώνονται
2 Ιουνίου 2020

Την πρώτη ψηφιακή έκθεση Τεχνών από μαθητές ανοίγει ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Την πρώτη ψηφιακή έκθεση Τεχνών από μαθητές ανοίγει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης  , την MSM ΨΗΦΙΑΚΗ aRT Biennale 2020 στον ψηφιακό πολυχώρο msm.aegean.gr!

Καλεί τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της επικράτειας να αποστείλουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους! Οι δημιουργίες των μαθητών θα εντάσσονται σε έξι θεματικές ενότητες, Μουσική, Θέατρο, Χορό, Εικαστικά, Λογοτεχνία/Ποίηση/Στιχουργική και Φωτογραφία καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα του χώρου των Τεχνών!

Παράλληλα, αποκλειστικά για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Λέσβου (Λέσβος, Λήμνος, Αη-Στράτης), θα διενεργηθεί Παιχνίδι Έμπνευσης Λογότυπου «MSM LοGO», με σκοπό η δημιουργία που θα προκριθεί να αποτελέσει τη βάση του λογότυπου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων των Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης. Το σύνολο των δημιουργιών για το Παιχνίδι Έμπνευσης Λογότυπου «MSM LoGO» θα εκτεθούν στην MSM ΨΗΦΙΑΚΗ aRT Biennale 2020!

Η υποβολή των έργων για την MSM ΨΗΦΙΑΚΗ aRT Biennale 2020 και το MSM LoGO γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά,  έως 18 Ιουνίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες στο msm.aegean.gr

 

Με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μοιράσου το άρθρο: