Στην γιορτή του Αγίου Νικολάου στο Πλωμάρι ο Δήμαρχος Μυτιλήνης
6 Δεκεμβρίου 2019
Με κανάλι στο youtube το Γυμνάσιο Πολιχνίτου
6 Δεκεμβρίου 2019

Επιμελητήριο Λέσβου και Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης στην κινητοποίηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό

Μοιράσου το άρθρο:

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε, αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Μυτιλήνης και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, για το προσφυγικό / μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει τα νησιά μας.

Για το λόγο αυτό, οι Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Λέσβου, θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

“Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λέσβου, να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, που θα αποφασιστούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Μυτιλήνης και το Δήμο Δυτικής Λέσβου” τονίζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχει και Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, καθώς σε έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του, αποφάσισε να συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης στις 11 Δεκέμβρη.

“Καλούμε τους συναδέλφους να κλείσουν τα καταστήματά τους, την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη. Ζητάμε την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, λέμε όχι στη δημιουργία νέων δομών, ζητάμε την αποτελεσματική φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, και ζητάμε τον σχολαστικό έλεγχο των ΜΚΟ” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης.»

Μοιράσου το άρθρο: