Εντυπωσιάζουν και φέτος οι μαθητές της Άγρας , φτιάχνουν το δικό τους βιολειτουργικό αντιοξειδωτικό κρουασάν
16 Απριλίου 2019
Ε. Χιωτέλλη για το έργο στη Λαγκάδα “να γίνει συνάντηση του δήμου Λέσβου με τους κατοίκους-επιχειρηματίες και τους εμπλεκόμενους”
16 Απριλίου 2019

Το προσφυγικό , ο τουρισμός, ο πολιτισμός και τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε για τις επιθέσεις που δέχθηκε για το έργο της Λαγκάδας, ο Κώστας Αστυρακάκης στην ΕΡΤ Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» Κώστας Αστυρακάκης .

Υπεραμύνθηκε τους χειρισμούς της απερχόμενης δημοτικής αρχής για το προσφυγικό τονίζοντας ότι «στήθηκε μία ψευδεπίγραφη σύγκρουση για το προσφυγικό, αυτή η σύγκρουση δεν πρέπει να συνεχιστεί κάνει κακό στο νησί. Δεν μπορεί από τη μία να έχεις στο ψηφοδέλτιό σου ανθρώπους που κερδίζουν από το προσφυγικό και από την άλλη να σταυροκοπιέσαι στην Φυκιότρυπα»

Στο δίπτυχο Τουρισμός Πολιτισμός στηρίζεται μεγάλο μέρος του προγράμματος του Κώστα Αστυρακάκη που ήδη παρουσιάστηκε σε μία 70σέλιδη έκδοση τονίζοντας όμως ότι «ο κάθε ένας πρέπει να αναλάβει το ρόλο του στον τομέα του Τουρισμού».

Για την επίθεση που δέχθηκε μετά την τοποθέτησή του για το έργο αντικατάστασης του αγωγού όμβριων υδάτων στη Λαγκάδα όπου προσέφυγε στα δικαστήρια για δυσφήμηση και προσβολή στο πρόσωπό του αλλά και διαστρέβλωση των λεγομένων του, ο κύριος Αστυρακάκης είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ότι κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και δικαιώθηκε. Όσον αφορά την ουσία του θέματος ο κύριος Ασττυρακάκης υποστήριξε ότι δεν είναι μόνο το ΕΣΠΑ όπου μπορεί να χρηματοδοτήσει το συγκεκριμένο έργο. Η αντικατάσταση του αγωγού είναι ένα έργο που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει , αλλά να γίνει σε συνεργασία με τον κόσμο που ζει και εργάζεται και αγωνιά στην περιοχή αυτή».

Ακούστε αποσπάσματα της συνέντευξης :

Μοιράσου το άρθρο: