Μικτή ομάδα χορού και γυμναστικής στο ΚΑΠΗ Μυτιλήνης
5 Δεκεμβρίου 2018
Αντιδρά το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου για τον τρόπο εκλογής Προέδρου Κοινότητας
5 Δεκεμβρίου 2018

Υπόσχεση για πληρωμή επιδοτήσεων των δύο απεργών κτηνοτρόφων

Μοιράσου το άρθρο:

Την υπόσχεση ότι μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχουν μπει στους λογαριασμούς των δύο απεργών κτηνοτρόφων έξω από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τα ποσά των επιδοτήσεων που δικαιούνται και δεν τους δόθηκαν λόγω λάθους των υπηρεσιών, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Ιωάννης Γιαννέλλης – Θεοδοσιάδης μόλις ενημερώθηκε ότι δύο (2) απεργοί κτηνοτρόφοι, Δήμητρα Κινικλή, κάτοικος Γέρας και Μιχαήλ Καραγιάννης, κάτοικος Αγιάσου, από το πρωί βρίσκονται έξω από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Ν.Π, τους κάλεσε στο Γραφείο του, παρουσία και του Βουλευτή Λέσβου κ. Σταύρου Τάσσου, και επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη και έθεσε το θέμα των απεργών.

Ο Υπουργός ζήτησε πίστωση μιας ώρας για να συνεννοηθεί με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Πράγματι εντός του ανωτέρω χρόνου ο Υπουργός επικοινώνησε με τον κ. Γιαννέλλη και του έδωσε την υπόσχεσή του ότι μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχουν μπεί στο λογαριασμό των ανωτέρω δύο απεργών κτηνοτρόφων, ως και των υπολοίπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα μη πληρωμής των επιδοτήσεων τους λόγω λάθους των υπηρεσιών , τα χρεωστούμενα υπόλοιπα.

Αμέσως κάλεσε τους δύο απεργούς στο γραφείο του και τους ενημέρωσε σχετικά.

Μοιράσου το άρθρο: