Εξοπλισμός για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στα νησιά
15 Ιανουαρίου 2021
Οι γονείς θα αναλάβουν την μεταφορά των παιδιών τους στα σχολεία
16 Ιανουαρίου 2021

Ορκίστηκε μόνιμη παιδίατρος στο νοσοκομείο της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Μετά από 2 χρόνια περίπου διορίστηκε μόνιμη παιδίατρος στο Νοσοκομείο της Σάμου επιλύοντας έτσι ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών ετών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, την υποστελέχωση της Παιδιατρικής Κλινικής του.

Την Παρασκευή το πρωί ορκίσθηκε ως μόνιμη Παιδίατρος Επιμελήτρια Β΄ η κα Τσακώντση Όλγα και έτσι από σήμερα η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου έχει πλέον τρεις Παιδιάτρους, την κα Λάμπρου Δήμητρα, την κα Βαλερή Ροζαλία Δ/ντρια Παιδιατρικής του Γ.Ν.Θ. ¨Ιπποκρατείου¨ που θα ενισχύσει ακόμα τρεις μήνες τη Κλινική και τέλος την κα Τσακώντση Όλγα .

Ήδη έχει ξεκινήσει η πλήρης ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής με σκοπό οι μικροί ασθενείς, οι γονείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, να βρίσκονται σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον.

Παράλληλα σήμερα ορκίσθηκε ως μόνιμος υπάλληλος, ο κος Σπανός Παναγιώτης, κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας που θα ενισχύσει το Ακτινολογικό Εργαστήριο και η κα Λογοθέτη Λαμπετία, κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, επίσης στο ίδιο τμήμα.

Εξάλλου ξεκινά ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού στο Νοσοκομείο της Σάμου και στην συνέχεια στο Κ.Υ Καρλοβάσου.

Την Παρασκευή το μεσημέρι το Νοσοκομείο παρέλαβε νέα παρτίδα 30 εμβολίων που θα διατεθούν στους πολίτες της Σάμου άνω των 85 ετών προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του ιού Covid-19.

Ο εμβολιασμός ξεκινάει από το Σάββατο 16-01-2021 στο Εμβολιαστικό Κέντρο (Αμφιθέατρο) του Γ. Ν. Σάμου στις 08.30πμ.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: