Ελάφια “επισκέφθηκαν” το Δημαρχείο της Λήμνου λόγω του χιονιά – Προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο
17 Ιανουαρίου 2021
Κλειστά σχολεία σε Λήμνο και Δυτική Λέσβο λόγω του χιονιά
17 Ιανουαρίου 2021

Προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι και στα ΕΛΤΑ της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Με κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι Ταχυδρομικοί Υπάλληλοι της χώρας όπως και της Σάμου για τις αλλαγές που αποφάσισε η διοίκηση των ΕΛ- ΤΑ στον τρόπο διανομής της αλληλογραφίας που θα επιφέρουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε  ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛ-ΤΑ Νομού Σάμου ενημερώνει τους πολίτες ότι  “η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη της Σάμου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό Διανομέα από τους (4) τέσσερεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα την πόλη.

Η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη του Καρλοβασίου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό διανομέα από τους (3) τρεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα.

Ο Ταχυδρομικός διανομέας που εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα την πόλη του Πυθαγορείου θα εξυπηρετεί και το Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου Σάμου.

Οι παραπάνω αλλαγές, κατόπιν της απόφασης της Διοίκησης των ΕΛ-ΤΑ, τροποποιούν την Ταχυδρομική Διανομή με συχνότητα εξυπηρέτησης:

Στην πόλη της Σάμου ο Ταχυδρομικός Διανομέας θα διέρχεται από τις περιοχές ευθύνης του (1) μία φορά κάθε τρεις έως πέντε ημέρες!!!

Ομοίως και στην πόλη του Καρλοβασίου!!!

Στην πόλη του Πυθαγορείου η αλληλογραφία θα διανέμεται (2) δύο φορές την εβδομάδα και

Στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου η αλληλογραφία θα διανέμεται (1) μία φορά την εβδομάδα.!!!!

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην επίδοση της αλληλογραφίας που πιθανά θα την καθιστούν και εκπρόθεσμη.

Οι Ταχυδρομικοί Διανομείς στους οποίους ανατέθηκε το έργο σύμφωνα με το Νέο Μοντέλο Διανομής το οποίο επέβαλλε η Διοίκηση, δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, εντός του ωραρίου να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση του όγκου εργασίας και των πελατών .

Επίσης, με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που παραμείνει όγκος ανεπίδοτης αλληλογραφίας, λόγω του νέου σχεδιασμού της Διοίκησης, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση του πελατειακού μας κοινού καθώς επίσης και στη στήριξη των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Σάμου”.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έθεσε το θέμα της μείωσης των ταχυδρομικών διανομέων η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου εκφράζοντας την αγανάκτησή της  για το γεγονός που θα επιφέρει καθυστέρηση στη διανομή της αλληλογραφίας και επιπτώσεις  στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού. Παράλληλα εξέφρασε “την αμέριστη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους στα ΕΛΤΑ που κοντά στην απίστευτη ταλαιπωρία τους 3 μήνες τώρα, να εξυπηρετούν σε τριτοκοσμικές συνθήκες τους πολίτες στη πόλη της Σάμου, γιατί ακόμη δεν έχει γίνει η μεταστέγαση των υπηρεσιών από το κατεστραμμένο από το σεισμό σε άλλο κτίριο, δέχονται τώρα και την «επιβράβευση» της μείωσης του προσωπικού και της εντατικοποίησης της εργασίας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: