Καταψηφίζουν το νομοσχέδιο Γαβρόγλου
17 Ιανουαρίου 2019
Εγκριση μελέτης για ανάπλαση δημοτικού κήπου Δήμου Χίου
17 Ιανουαρίου 2019

Προσωρινά ανοικτό το υποκατάστημα της ΕΤΕ στα Καρδάμυλα Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

Προσωρινή αναστολή στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας στα Καρδάμυλα, έδωσε η διοίκηση της ΕΤΕ μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής.
Το υποκατάστημα θα λειτουργούσε σήμερα Πέμπτη, 17/1/2019, για τελευταία φορά, και ενώ έχει μείνει με 2 υπαλλήλους.
Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Τράπεζα διατηρεί υποκατάστημα στις Οινούσσες και ανταποκριτή στα Ψαρά.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Τράπεζας επέμενε στο κλείσιμο του υποκαταστήματος Καρδαμύλων και στην απάντηση που έδωσε στο βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος σε χθεσινό, 16/1/2019, δελτίου τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Απάντηση στην επιστολή του βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη σχετικά με το υποκατάστημα Καρδαμύλων έστειλε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Στην απάντησή της, η τράπεζα εντάσσει την απόφασή της για κατάργηση του υποκαταστήματος σε γενικότερο σχεδιασμό «εκσυγχρονισμού και αναμόρφωσης» του δικτύου της. Παρ’ όλα αυτά, δεν εξηγεί αυτόν τον σχεδιασμό και, κυρίως, δεν απαντά στα συγκεκριμένα ζητήματα που καθιστούν αναγκαία τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος και τα οποία τέθηκαν από τον Α. Μιχαηλίδη στην επιστολή του, αλλά και συνολικά από φορείς της Χίου και κατοίκους της περιοχής.
Ως εκ τούτου, η απόφαση της τράπεζας κρίνεται ως αδικαιολόγητη και ανάλγητη, δεδομένου ότι πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή ενός ακριτικού νησιού. Κρίνουμε δε απαξιωτική τη στάση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας απέναντι στις ανάγκες των πολιτών, οι οποίοι είναι τελικά και οι βασικοί υποστηρικτές του τραπεζικού συστήματος”.

Μοιράσου το άρθρο: