Ο ΠΑΣ Ίκαρος και η μεγάλη του συναυλία.
23 Μαρτίου 2018
Θα υψώσουν συμβολικά μια πελώρια Ελληνική σημαία
23 Μαρτίου 2018

Θα κολυμπήσουν δίπλα στους μαθητές της Θύμαινας

Μοιράσου το άρθρο:

Τέσσερις ( 4 ) κολυμβητές με παράδοση κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, σε μια συμβολική πράξη τιμής και αναγνώρισης της μικρής καθημερινής τους προσπάθειας, θα συνοδεύσουν τους μαθητές της Θύμαινας στο καθημερινό τους θαλασσινό ταξίδι από το νησί τους στους Φούρνους.

Οι  κολυμβητές θα κολυμπήσουν δίπλα στο μικρό σκάφος που θα μεταφέρει τους μαθητές στην παρέλαση για την ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Το διαφορετικό μικρό αυτό κοινό θαλασσινό τους ταξίδι, γίνεται την ημέρα της εθνικής εορτής ένα μήνυμα αισιόδοξης ματιάς για την πατρίδα και τον κόσμο.

Τους Φούρνους θα επισκεφτεί  η Περιφερειάρχης  Β. Αιγαίου  Χριστιάνα Καλογήρου  προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι η κ. Καλογήρου  θα παρευρεθεί σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο των Φούρνων Κορσεών, όπου  θα παρουσιάσει τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στους Φούρνους και τη Θύμαινα, καθώς και αυτά για τα οποία έχουν ληφθεί αποφάσεις και ξεκινάει άμεσα η υλοποίησή τους.

 

Μοιράσου το άρθρο: