Θα κολυμπήσουν δίπλα στους μαθητές της Θύμαινας
23 Μαρτίου 2018
Έσβησαν πριν πάρουν διαστάσεις
23 Μαρτίου 2018

Θα υψώσουν συμβολικά μια πελώρια Ελληνική σημαία

Μοιράσου το άρθρο:

Μία  πελώρια Ελληνική Σημαία 150 τμ θα υψωθεί λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων   απέναντι από την Τράπεζα Ελλάδας  στην παραλιακή Λεωφόρο της πόλης με  πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκου Κατρακάζου.

Ο κ. Κατρακάζος απευθύνει μέσω  ανακοίνωσής του κάλεσμα για συμμετοχή όλων των Σαμιωτών  σε μια πράξη συμβολικού χαρακτήρα.

«Γιορτάζουμε την Εθνική μας Επέτειο, τιμούμε το εθνικό μας σύμβολο και κατ’ επέκταση την Πατρίδα μας. Στοχεύουμε σε έργα ειρηνικά, έργα προόδου για το τόπο μας, για την τουριστική ανάπτυξη, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές μας.  Είμαστε όμως έτοιμοι, όλοι μαζί ενωμένοι να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο την εθνική μας ανεξαρτησία και την εθνική μας ακεραιότητα απέναντι σε όποιον την αμφισβητήσει.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ όλους να παρευρεθείτε μαζί με τις Αρχές του τόπου στην έπαρση της μεγάλης σημαίας (150 τ.μ.), που οργανώνουμε την ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής μετά την κατάθεσή στεφάνων και λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, στο χώρο πλησίον της πλατείας Θεμ. Σοφούλη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου.

 

Μοιράσου το άρθρο: