Σύσκεψη Βίτσα – Αβραμόπουλου για το προσφυγικό -Ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία για το αποχετευτικό Μόριας
19 Σεπτεμβρίου 2018
Έργα Αγροτικής οδοποιίας στη Δυτική Σάμο
19 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα σεμινάρια του ΕΦΕΤ για επαγγελματίες

Μοιράσου το άρθρο:

«Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» είναι ο τίτλος των σεμιναρίων του ΕΦΕΤ που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Σάμου.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία  οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
 
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών. (πραγματοποιείται σε 1 ημέρα) και προβλέπεται να πραγματοποιηθούν τον Νοέμβριο. Η ακριβή ημερομηνία θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αιτήσεων για την συμπλήρωση των τμημάτων ενώ θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
 Για το προγραμματισμό των τμημάτων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2018 να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σάμου προσκομίζοντας μαζί την απόδειξη πληρωμής του σεμιναρίου.

Μοιράσου το άρθρο: