Τιμούν τον εκπαιδευτή καταδύσεων
1 Αυγούστου 2017
«Αδιάντροπα του κλήδονα. Τα κάψαλα και ο κλήδονας στη Λέσβο»
1 Αυγούστου 2017

Ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στη Σάμο

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς  βρίσκεται στη Σάμο προκειμένου να συναντηθεί με φορείς, πολίτες και φίλους του Κόμματος. Επίσης θα δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε ήδη με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ Ευσέβιο.

Επίσης επισκέφθηκε το λιμεναρχείο Σάμου όπου και ενημερώθηκε για τις μεταναστευτικές ροές και για άλλα ζητήματα αρμοδιότητας του λιμεναρχείου. .

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο. Σημειώνεται ότι ο Νότης Μαριάς με Ερωτήσεις και παρεμβάσεις του στην Ευρωβουλή έχει επανειλημμένα αναδείξει σημαντικές πτυχές των θεμάτων που απασχολούν τη Σάμο και τα άλλα ακριτικά νησιά.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου θα επισκεφθεί το μαρτυρικό χωριό Καστανιά όπου στις 30/8/1943 τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής εκτέλεσαν 27 Καστανιώτες πατριώτες.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου θα παρευρεθεί στην εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την 193η επέτειο από την ναυμαχία της Μυκάλης και θα καταθέσει στεφάνι στον Ανδριάντα του Λυκούργου Λογοθέτη.

Μοιράσου το άρθρο: