Συνάντηση εκπαίδευση για την εφαρμογή ολοκληρωμένης διαχείρισης στην ελαιοκαλλιέργεια από τον ΕΟΣΣ
5 Μαρτίου 2018
Ενημέρωσε για τις τιμές και τις ελλείψεις των φαρμάκων
6 Μαρτίου 2018

Ο 2oς Ημιμαραθώνιος Σάμου  ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ στέφθηκε με επιτυχία  και την συμμετοχή 71 αθλητών.

Μοιράσου το άρθρο:

Για άλλη μια φορά ο  ΔΟΠΠΟΝΑΣ με την συνεργασία της 79 ΑΔΤΕ, του τμήματος στίβου της Αναγέννησης, και του Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου, διοργάνωσε τον Ημιμαραθώνιο Σάμου, με αφετηρία τον ναό της ΄Ηρας και τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα της πρωτεύουσας.

Πριν την εκκίνηση του ημιμαραθωνίου έξω από τον ναό της ΄Ηρας, υπήρξε χορευτικό δρώμενο από την ομάδα της καθηγήτριας χορού Ελένης Παντελούκα  ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί  δόθηκε η εκκίνηση.

Ο τερματισμός του πρώτου αθλητή του ημιμαραθωνίου του Δημήτρη Σκαπέτη, έγινε μετά από 1 ώρα και 26΄. Ακολούθησαν οι απονομές ανά κατηγορία. Στην κατηγορία ανδρών 21 χλμ. πρώτος ήταν ο Δημήτρης Σκαπέτης, 2ος ο Χρόνης Μυλωνάς και 3ος ο Παναγιώτης Λιάκος. Στον δρόμο των 4 χλμ.πρώτος ήταν ο Νίκος Καρμίρης, 2ος ο Ν.Ροδίτης και 3ος ο Αχμέτ Μοχαμαντί. ΄Εγιναν απονομές και σε άλλες κατηγορίες αθλητών, όπως των γυναικών στα 4 χλμ. με πρώτη την Μαρία Χάρμα, 2η την Βασ.Πατέλη και 3η την Νίκη Πυροβολάκη. Στις γυναίκες των 21 χλμ. πρώτη ήταν η Αγγελική Τζώτζου, 2η η Δ.Δριτσάκη και 3η ηΒ.Μαρκίδου.Στους άνδρες βετεράνους 1ος ήταν ο Ζαφείρης Καγιόπουλος, δεύτερος ο Εμμ.Μαραγκουδάκης και 3ος ο Μανώλης Φιλιάκος. Στις γυναίκες βετεράνους των 21 χλμ. υπήρξαν δύο θέσεις που Γεωργία Ευαγελοπούλου και Δέσποινα Πετρίδου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Παιδικών Ολυμπιακών Αγώνων κ. Rush και το μέλος της κ. Τζανάκος προσκεκλημένοι του ΔΟΠΠΟΝΑΣ  οι οποίοι και έλαβαν αναμνηστική πλακέτα από την διοργάνωση.

Μοιράσου το άρθρο: