Ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης για τους άνω των 80 ετών οδηγούς.
1 Αυγούστου 2017
Ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στη Σάμο
1 Αυγούστου 2017

Τιμούν τον εκπαιδευτή καταδύσεων

Μοιράσου το άρθρο:

Να δοθεί το όνομα του  εκπαιδευτή καταδύσεων Συνταγματάρχη (ΜΧ) Αγαμέμνων Αγγελετόπουλο, σε ένα από  τα καταδυτικά σημεία του νησιού  αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου  στην μνήμη  του  αδικοχαμένου μέλους του.
Συγκεκριμένα το  Δ.Σ. του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου σε ειδική συνεδρίαση του την Πέμπτη 27/07/2017 με μοναδικό θέμα την μεγάλη απώλεια του μέλους του, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλου του Συλλόγου στην οικογένεια και στους οικείους του.
Εις ανάμνηση του ιδίου και της προσφοράς του στην αυτόνομη κατάδυση και στη Σάμο :
α)Να διοργανώσει τελετή επίσημης Ονοματοδοσίας ενός από τα πολλά καταδυτικά πεδία- και αγαπημένο του -στο νησί της Σάμου τα οποία εντόπισε, χαρτογράφησε, ανέδειξε και καθιέρωσε ο εκλιπών συνάδελφος αυτοδύτης. Το καταδυτικό σημείο έχει ήδη ονομαστεί άτυπα από τον Αγαμέμνων, ονομάζεται “Free Fall” ή “Ελεύθερη Πτώση» και το έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες Έλληνες και τουρίστες αυτοδύτες. Βρίσκεται στην νότια πλευρά ακρωτηρίου Πράσου, oι συντεταγμένες του καταδυτικού σημείου είναι LATITUDE 37°46’36.91″N LONGITUDE 27° 4’5.99″E. Η ημερομηνία της τελετής θα ανακοινωθεί σύντομα μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος.
β) Να καθιερώσει ετησίως τον μήνα Ιούλιο κατάδυση αφιερωμένη στον Αγαμέμνων Αγγελετόπουλο.

 

Μοιράσου το άρθρο: