Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου
23 Μαΐου 2018
Μέτωπο δημάρχων νησιωτικών δήμων του Αιγαίου για το νησιώτικο ΦΠΑ
24 Μαΐου 2018

Τους συνέλαβαν με πλαστά έγγραφα

Μοιράσου το άρθρο:

Συνελήφθη,  στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Πάτρας, για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.
Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο 35χρονος είχε δηλώσει, σε προγενέστερο χρόνο, ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αστυνομική Υπηρεσία.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Εξάλλου συνελήφθη, στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Συγκεκριμένα, ο 17χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα διαβατήριο ουγγρικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.
Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Τέλος άλλος ένας 22χρονος συνελήφθη, στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα διαβατήριο ιαπωνικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Μοιράσου το άρθρο: