Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του “ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ” Γιώργος Σπυρόπουλος
1 Ιουλίου 2020
Με τον πρόεδρο της ΑΣΠΙΔΑΣ για τα προβλήματα της εστίασης ο Γ. Μπουρνούς
1 Ιουλίου 2020

Αυστηρή απάντηση Χ. Στεφανάδη στην ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Άμεση και ιδιαίτερα επικριτική  ήταν η απάντηση του Βουλευτή Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη  στην ανακοίνωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Σάμου η οποία έκανε λόγο  για έλλειψη κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της Σάμου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Θλιβερή είναι η διαπίστωση για την ελλειμματική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νησιού το τελευταίο διάστημα, γεγονός που υπογραμμίστηκε από παράγοντες της Σάμου. Ο βουλευτής Χίου κ. Μιχαηλίδης  δήλωσε πως άμεσα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για ανάδειξη των θεμάτων του νησιού μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου».   

 

Ο βουλευτής Σάμου σχετικά με την συγκεκριμένη αναφορά δήλωσε ότι ο  «συμπαθής κατά τα άλλα Βουλευτής Χίου και συνάδελφος ιατρός κ. Μιχαηλίδης, αφού προφανώς έχει επιλύσει τα τεράστια προβλήματα που αφορούν στο νομό του, κλήθηκε στην Σάμο να επιλύσει και τα προβλήματα του νομού μας».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

  • Θα θέλαμε να θυμίσουμε στους συντάκτες του δελτίου τύπου της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το νησί μας, σε ένα μέγιστο βαθμό έχουν δημιουργηθεί και συντηρηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

 

  • Η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Βουλευτή Σάμου, ο οποίος «δυστυχώς» δεν εξελέγη με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή που πρέπει να είναι και είναι στο πυρήνα της ουσίας του ρόλου του Βουλευτή.

Βεβαίως, αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε διαμετρικά αντίθετες απόψεις για το ρόλο του Βουλευτή, αφού κατ΄ εμάς και κατά την κυβερνώσα παράταξη της χώρας μας, σήμερα ο ρόλος αυτός δεν εξαντλείται σε συγκεντρώσεις, αντισυγκεντρώσεις , «αγανακτισμένους», κινήματα τύπου «δεν πληρώνω» κ.α. Αλλά ο ρόλος του είναι κυρίως στο κοινοβούλιο και σε συνεχή επαφή με την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, αναδεικνύοντας πάντα τα δίκαια αιτήματα του νομού και των κατοίκων του.

 

  • Καταλήγοντας, θα συνιστούσαμε στους συντάκτες του δελτίου τύπου, να κάνουν την αυτοκριτική της παράταξης τους, που με την πολιτική που άσκησαν 4,5 χρόνια δημιούργησαν την αφόρητη κατάσταση που βιώνει το νησί με το μεταναστευτικό- προσφυγικό πρόβλημα, αντί να κρίνουν και να επικρίνουν τις δραστηριότητες του εκλεγμένου Βουλευτή Ν. Σάμου.

Σε κάθε περίπτωση, καλόπιστα, είμαστε στη διάθεσή τους να συζητήσουμε κάθε εποικοδομητική πρόταση τους.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: