Ενημερώνουν τα μέλη τους για τις αγωγές αναδρομικών
11 Δεκεμβρίου 2018
Καταργείται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί
12 Δεκεμβρίου 2018

Διανέμουν τρόφιμα σε Απόρους

Μοιράσου το άρθρο:

Η ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ» του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ, στα πλαίσια της μέριμνας και στήριξης απόρων δημοτών εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους,  θα διανείμει είδη διαβίωσης-διατροφής σε κατοίκους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης ως κατωτέρω

Ο προτεινόμενος αριθμός, από τους Υπευθύνους των Δομών του Προγράμματος ΒσΣ, ανέρχεται σε 80 άτομα, που ανήκουν στις  δύο Δομές Σάμου, στις δύο Δομές Πυθαγορείου και στις Δομές Καρλοβάσου, Μαραθοκάμπου και Φούρνων Κορσεών.

Τα είδη διαβίωσης, είναι τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε επαρκή ποσότητα συνολικής αξίας   11.869,60 € και θα διανεμηθούν στις 12 Δεκαμβρίου.

Στους πλέον οικονομικά αδύναμους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου  θα διανείμει σε 563 συμπολίτες  ανεξαρτήτου ηλικίας μονίμους κατοίκους του Δήμου Σάμου που προέρχονται από 254 νοικοκυριά και που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, βάσει των στοιχείων τα οποία διαθέτει η Κοινωνική Δομή ΒσΠ , τρόφιμα συνολικής αξίας 9.055, 31 €.

Τα είδη διαβίωσης θα παραδοθούν στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σάμου από 12 Δεκεμβρίου 2018. 

Τέλος  στους πλέον οικονομικά αδύναμους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Σάμου θα προσφερθούν τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι. Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών «Η ΑΓΑΠΗ» από 12 Δεκεμβρίου  και είναι συνολικής αξίας 4.210,81 €.

Μοιράσου το άρθρο: