Στη Σάμο οι εξετάσεις για τους επιτυχόντες σενοριοφύλακες
1 Ιουνίου 2020
Ζητά εκ νέου την παράταση του περιορισμού της κυκλοφορίας των μεταναστών
1 Ιουνίου 2020

Καλεί τους φορείς να συζητήσουν για τη νέα οικονομική κρίση

Μοιράσου το άρθρο:

Σε σύσκεψη  καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου τους αντιπροσώπους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μελών του, των φορέων και των Συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, εμπόρων, επιστημόνων του νησιού, την  Τετάρτη, 3 Ιουνίου, στις 7:00 το απόγευμα.

Θα συζητηθεί η νέα οικονομική κρίση που επιταχύνεται από την πανδημία, και θα πλήξει και πάλι εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, επιστήμονες και αγρότες. « Ήδη όλοι εμείς πληρώσαμε πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρέπει να δεχτούμε να πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσουν κράτος και μεγαλοεργοδοσία.  Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Κανείς δεν πρέπει να κινδυνέψει με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος. Η στελέχωση όλων των δημόσιων μονάδων υγείας στο νησί μας με μόνιμο και επαρκές προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή είναι ζήτημα ζωής για όλους μας.  Κανείς να μην είναι μόνος του!», αναφέρει στην πρόσκλησή του το Εργατικό Κέντρο Σάμου¨ αναφέρει η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση.

Να σημειωθεί πως το Εργατικό Κέντρο Σάμου θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στις 11 Ιουνίου και στην Σάμο ,ενώνοντας τη φωνή του με Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και Συλλόγους Αυτοαπασχολουμένων και Βιοτεχνών απ’ όλην την Ελλάδα.

 

Μοιράσου το άρθρο: