Καίγεται το ΚΥΤ της Σάμου- Ανεξέλεγκτη η κατάσταση
14 Οκτωβρίου 2019
Καταστράφηκε ένα μεγάλο κομμάτι του ΚΥΤ της Σάμου από μεγάλη πυρκαγιά
15 Οκτωβρίου 2019

Μαχαιρώθηκαν μπροστά στα μάτια των περαστικών

Μοιράσου το άρθρο:

Συμπλοκή μεταξύ Αφγανών και Σύρων  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε κεντρικό δρόμο της Σάμου πλησίον του Δημοτικού κήπου. Συγκεκριμένα  δύο ομάδες μεταναστών, περίπου 20 ατόμων, θέλοντας να λύσουν διαφορές, ήρθαν στα χέρια, ξυλοκοπήθηκαν και έβγαλαν μαχαίρι   με αποτέλεσμα τρεις μετανάστες να τραυματιστούν σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Οι δύο τραυματίες έπεσαν στο έδαφος, ενώ ο τρίτος τραυματίας αιμόφυρτος και μαχαιρωμένος στην πλάτη, άρχισε να τρέχει. Μην αντέχοντας τον πόνο σταμάτησε στην πιάτσα των ταξί  στην παραλιακή λεωφόρο, έχοντας τάσεις λιποθυμίας.

Στα δύο σημεία έσπευσε το ΕΚΑΒ,  τους περισυνέλεξε και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Σάμου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Εκεί βρέθηκαν και άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τη διακρίβωση στοιχείων. O  ένας εκ των τραυματιών ήδη βρίσκεται στο χειρουργείο. Εξάλλου έκρυθμη είναι η κατάσταση στην νότια πύλη του ΚΥΤ μες ισχυρή αστυνομική δύναμη να βρίσκεται εκεί ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή του στρατού.

Η κατάσταση στην πόλη της Σάμου φαίνεται  πλέον να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 

Είναι καθημερινά  πλέον τα φαινόμενα των συμπλοκών μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων Σαμιωτών που βλέπουν έντρομοι να εκτυλίσσονται εικόνες σαν την αποψινή χωρίς να γνωρίζουν τι άλλο μπορεί να συμβεί η κατά πόσο θα είναι το ίδιο τυχεροί την επόμενη φορά. Οι αστυνομικοί  απευθύνουν σε κάθε τόνο , με κάθε τρόπο κραυγή απόγνωσης και ζητούν την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Κανείς δε φαίνεται να συγκινείται κυρίως από το αρμόδιο υπουργείο που αποφάσισε ότι τα νησιά του Αιγαίου δε χρειάζονται ενισχύσεις.  

«Η καθημερινότητα πλέον των Σαμιωτών έχει γίνει πολύ δύσκολη και από ότι φαίνεται θα γίνει ακόμη δυσκολότερη» δήλωσε ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Σαμιών Δημήτρης Βογιατζής που βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής λίγα λεπτά αργότερα.

 

Μοιράσου το άρθρο: