Βροντοφώναξαν ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε Συγκινητικές στιγμές αλληλεγγύης έξω από το χοτ σποτ
15 Απριλίου 2019
Ανακοίνωση του υπ περιφερειάρχη Γιάννη Σπιλάνη για τη συνάντηση γονέων της Σάμου με τον Υπ Μεταναστευτικής Πολιτικής
15 Απριλίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή οι 4οι αγώνες “Γρηγόρης Τικκριτέας”

Μοιράσου το άρθρο:

Για τέταρτη χρονιά πραγματοποιήθηκαν  οι Λαϊκοί Αγώνες στην μνήμη του Γρηγόρη Τσικριτέα, γυμναστή και προπονητή του ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, που ‘άδοξα έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2015.

Την Κυριακή το πρωί με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου  με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα και σε διαδρομές: 600μ. και 1000μ. για παιδιά δημοτικού, 5 και 10 χλμ. για ενήλικες, με μεγάλη όπως πάντα συμμετοχή.

Μετά την ανάγνωση του όρκου του αθλητή από την κόρη του Γρηγόρη Τσικριτέα, αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων έτρεξαν έως το δικαστικό μέγαρο και τον τουριστικό λιμάνι αντίστοιχα για τα 600 και τα 1000 μέτρα, με αναστροφή και τερματισμό στην πλατεία Πυθαγόρα, ενώ οι μεγάλοι, ακολούθησαν την διαδρομή ως τον άνω κόμβο Μαλαγαρίου και αναστροφή για τα 5 χλμ. και ως το Μακροχώραφο και αναστροφή για τα 10 χλμ.

Στις δύο βασικές διαδρομές τερμάτισαν πρώτοι ο Δημήτρης Σκαπέτης στα 5χλμ. και ο Γιάννης Χριστοδουλάκης στα 10χλμ. Στα 5000 μέτρα γυναικών πρώτη βγήκε η Ελευθερόγλου Ελευθερία  στα 10.000 γυναικών πρώτη βγήκε η Langsholt synne. Ακολούθησαν  οι απονομές ανά κατηγορία, ανδρών-γυναικών και ανδρών-γυναικών βετεράνων και έγινε και κλήρωση μεταξύ των κατόχων καρτών διαρκείας του συλλόγου Αναγέννηση, για ένα ταξίδι 2 ατόμων στην Σαντορίνη στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΑ ΠΑΛΛΑΣ.

Τις απονομές έκαναν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κυριαζής, ο Αντιδήμαρχος Πάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΔΚ Σαμίων Δημήτρης Βογιατζής,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ ΄Αννη Ανδρεάδου,ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας κος Νταμπαλέτσιος, ο στυλοβάτης της Αναγέννησης Μανώλης Βαλαγεωργίου καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Ξετρίχης. Αναμνηστικό συμμετοχής δόθηκε σε εκπροσώπους της Ελληνικής .Ομάδας Διάσωσης, παρ. Σάμου για την υποστήριξή τους στους αγώνες. ΄Αψογη η τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία. Γιατρός των αγώνων ήταν ο καρδιολόγος Νίκος Τρικαλινός. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Απρίλιο του 2020 με τους 5ους Λαϊκούς Αγώνες στην μνήμη του Γρηγόρη Τσικριτέα.

Μοιράσου το άρθρο: