Νέο ΔΣ στο σύλλογο μεριδιούχων της συνεταιριστικής
18 Οκτωβρίου 2018
Ανοιχτή Γενική Συνέλευση για τη δακοκτονία
19 Οκτωβρίου 2018

Περιόδευσε στα αντιπλημμυρικά έργα και στα χωριά

Μοιράσου το άρθρο:

Έργα καθαρισμού του χειμάρρου «Δροσιά» από την περιοχή του Παλαιοκάστρου έως τον Μεσόκαμπο, που γίνονται στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας επισκέφτηκαν η Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με ίδια μέσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σάμου.

Η Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου η οποία βρίσκεται στην Σάμο από τη Δευτέρα ,συναντήθηκε με φορείς του νησιού και  επισκέφθηκε τα χωριά Νεοχώρι και Παγώνδας όπου συναντήθηκε με τους προέδρους της Τοπικής και της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρο Νίνο και Γιώργο Τσάτσο αντίστοιχα και κατοίκους και συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Π.Ε. Σάμου με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Κατρακάζου και Γιώργου Κυριαζή και στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο νησί της Σάμου και προγραμματίστηκαν οι επόμενες ενέργειες.

Εξάλλου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, με ομιλήτρια την ειδική χειρουργό μαστού Νατάσα Παζαΐτη, καθώς και την ειδική χειρουργό μαστού Παρασκευή Λιάκου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, με την υποστήριξη του συλλόγου «Η πηγή της Μάνας».

 

Μοιράσου το άρθρο: