Συζήτησε με τους πρώην δημάρχους για το μεταναστευτικό
30 Σεπτεμβρίου 2019
Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων με την αναβίωση παιχνιδιών που έπαιζαν οι παππούδες μαε
30 Σεπτεμβρίου 2019

Συμμετέχουν στην στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ

Μοιράσου το άρθρο:

Στην   5ωρη στάση Εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου την  Τετάρτη 2/10/2019 και ώρα 10πμ έως 3μμ.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση και που προβλέπει παραπέρα κατάργηση εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων

Συνεχίζουμε και συντονίζουμε τον αγώνα μας:

Ενάντια στην ομηρία, τον εμπαιγμό και τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων επικουρικών, συμβασιούχων και προγραμμάτων ΟΑΕΔ – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!

Για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ

Για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες – Για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους!

Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα.

Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές και επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Για την Σάμο η απεργιακή συγκέντρωση είναι στις 10  το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.

 

Μοιράσου το άρθρο: